Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #10,941
Lastik fırçalarınin varmı hocam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi ayni yerden hocam Ayni Firmanin urunleri Lucullan in.

TRY 35.35 8%OFF | Lucullan ağır şık iç halı/döşeme detaylandırma fırça 2 renkler lastikleri, zemin mat, kumaş ve gövde astarı
US $4.69 6% OFF|Lucullan Heavy Duty Nifty Interior Carpet/Upholstery Detailing Brush 2 Colors For Tires,Floor Matt,Fabric and Trunk liner|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun üstadım. Kalmış mı bunlardan ya. Bakınayım bende denk gelirse.
teşekkürler üstadım. bende yazın agustos gibi almıştım birseri, son bir tane kalmıştı kullanmıyordum bitmesin diye şimdi görünce yeniden şaşırdım .. hatta kataloguna baktım hemen sacede plenty ürünleri gördüm.
bi ara bakınmıştım. kendi sitelerinde 750 ml için çok fahiş fiyat isterlerken 500ml daha makul fiyatlı. yine 750 dışarda bi tık uyguna varken en uygun 500 için kendi siteleri . tabi a101 fiyatları mumla.
Sonax Jant Temizleyici 750 ml
Sonax Jant Temizleyici 500 ml

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
şişeler geldi . sert plastik degiller yumuşak yapıdalar daha çok sıkılabilir ürünlere uygun olarak düşünülüp üretilmiş. cam temizleyiciyi koydum içine bakalım deneyimleyecegim, bu şekilde elverişli bir kullanım alamazsam 5l bidon dagıtıcı şişe olarak kullanırım.

@Atasev, bey teşekkür ederim paylaşım için.

iyi detaylar

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
şişeler geldi . sert plastik degiller yumuşak yapıdalar daha çok sıkılabilir ürünlere uygun olarak düşünülüp üretilmiş. cam temizleyiciyi koydum içine bakalım deneyimleyecegim, bu şekilde elverişli bir kullanım alamazsam 5l bidon dagıtıcı şişe olarak kullanırım.

iyi detaylar
Yazıları sticker mi, baskı mı abi?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
bu üründe demirtozu temizleyici etken madde yok diye biliyorum yanlışım mı var?
evet yanlış biliyormuşsunuz. @Detail 35, bey. temizlik ajanlarının daha fazla oldugu ve oran olarak azda olsa d.tozu var.
videosunu ekliyorum izleyebilirsiniz..
iyi detaylar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

iyi detaylar
Hayırlı olsun üstad yumuşak ama dayanıklı ve uzun ömürlü şişeler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun üstad yumuşak ama dayanıklı ve uzun ömürlü şişeler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkür ederim. evet üstad. 4 no ldpe polietilen plastik kullanılmış. esniyor ama gevşemiyor.

teşekkürler @Mustafa Baylar, bey hoş geldiniz .

iyi detaylar

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam yorumunuz nedir Ali express de görmüştüm deneyim şansınız oldumu
Yok Hocam. Ankara'da soğuklarla uğraşıyoruz :) Yünü kaliteli duruyor fakat benim elime bir tık büyük gibi geldi.

Fazla aldım ki forumdakilerin işi görülsün. Malum postada vergi fiks 16-18 TL çıkıyor. İstersen yollayabilirim.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yok Hocam. Ankara'da soğuklarla uğraşıyoruz :) Yünü kaliteli duruyor fakat benim elime bir tık büyük gibi geldi.

Fazla aldım ki forumdakilerin işi görülsün. Malum postada vergi fiks 16-18 TL çıkıyor. İstersen yollayabilirim.
Doğru Ankara kar kış kıyamet şu sıralar gerçi İstanbul'da da durum aynı şu günlerde alışılmışın dışında yani :) denemek isterim ücreti karşılığında tabi hocam diğer türlü mahcup oluruz :)