Bu ürünün çok kullanım şekli var sulandırma oranına göre yoğun bir ürün parlaklığı oldukça iyi pw çok güzel ürün ama çok toz çekiyor arabayı yıkıyorum uyguluyorum sabahına toz içinde kalıyor kapalı yerde olmasına rağmen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de bi deneyeyim bari 1:20 ile Detailer şeklinde kullanımı varmış
Bu arada pw yi çok beğeniyorum ben de, her yıkamada kullanıyorum, sık durula şeklinde. Abartılı bir toz tutmasına şahit olmadım. Siz galiba kuru araca sık ve sil şeklinde kullandığınız için çok toz tutuyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, iç ve dış aksam plastik koruyucu almak istiyorum auto finesse revive ve koch chemie NMP arasında kaldım hangisinin kalıcılığı yada kalitesi daha iyidir?
hocam john boyd dunlop tarafından, 1889'da güneşin batmadığı imparatorlukta kurulan lastiğin mucidi dunlop'ı sevmeyip ne yapalım dermişim.
bu model yani sp sport fm800, bu ölçüde, bu aracın ve benim sürüş karakterime özel üretilmiş gibi, memnuniyetimin temeli buradan geliyor. 205/55/16'da 60 bini geçtim bu modelle, önceliği tutuş olan kullanıcılar için biçilmiş kaftan. çizmeleri de iyiymiş, araştırmıştım, gelince gerçekten iyi olduklarını gördüm. iki çift almıştım, biri yapmasa diğeri beni gömer herhalde, öyle bir his veriyor piyasadaki yaygın ürünlere göre. ayağımın sp sport'larını da buldum yani
Merhaba, iç ve dış aksam plastik koruyucu almak istiyorum auto finesse revive ve koch chemie NMP arasında kaldım hangisinin kalıcılığı yada kalitesi daha iyidir?
Yılbaşından önce almıştım bu Michelin' in uzun saplı jant temizleme fırçasını. Fırça telleri jant için çok uygun değil siz kullanmayın ama benim jantların verniği halen yanık olduğu için kullanmamda sakınca yok. Davlumbaz temizliği için ideal görünüyor.
Not: Atas Distribütörüne buradan bir daha teşekkür etmek istiyorum sayesinde 8 yıl önce aldığım sıfır arabamın yıllardır ağız tadıyla jantlarını temizleyemedim, yatacak yeri yok bunun
Aliexpressten birşeyler attim sepete, 780 tl tuttu. Bunun 400 tl si kargo bedeli yaklaşık. Yok mu buna bir çare? Ayni satici her urune ayri ayri kargo bedeli istiyor.