Stokları Serelim

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpressten birşeyler attim sepete, 780 tl tuttu. Bunun 400 tl si kargo bedeli yaklaşık. Yok mu buna bir çare? Ayni satici her urune ayri ayri kargo bedeli istiyor.
Daha önceden çoğu ürunde ücretsiz kargo oluyordu ,satıcıya sormuştum benimle alakalı bir durum değil aliexpress tarafından yapıldığını söylemisti ayni saticidan alsanız bile adet değiştikçe malesef kargo fiyatıda değişiyor tek yapabileceğiniz fazla gümrük ödememek için beyan değerini düşük tutabilir satıcı ...

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
bazı sevgileri abarttığım söylenmiştir, ne alakası var kardeşim demişimdir.

bir süre sonra yine ben:

seni sevmeyi ağır ödüyorum dunlop, 45 numara :D
benim aracımda fabrikadan dunlop ile 225/45/17 ile gelmişti ,ısınmadan yol tutuş berbat ısındıktan sonra çok güzel.ancak 3 yıl sonra bildiğin kaya gibi oldu. ne fren mesafesi düzgün ne yol tutuş kaldı.sportmaxx modelinden bahsediyorum ve benim lastikler performans için üretilmiş sözde.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
benim aracımda fabrikadan dunlop ile 225/45/17 ile gelmişti ,ısınmadan yol tutuş berbat ısındıktan sonra çok güzel.ancak 3 yıl sonra bildiğin kaya gibi oldu. ne fren mesafesi düzgün ne yol tutuş kaldı.sportmaxx modelinden bahsediyorum ve benim lastikler performans için üretilmiş sözde.
Sportmaxx konusunda herkes aynı düşüncede sanırım. Fm800 olanını kullanıyorum ben de yaklaşık 20 bin kmdir. Bu seriden baya memnun kaldım. Fiyat anlamında da makul seviyelerdeydi. Lastikleri yenileme zamanı gelince ps4 gibi kendini ispatlamış modellerin fiyatının 2/3 üne gelirse yine tercih ederim(alırken de böyleydi oran hemen hemen) :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Daha
Ali'den
500 GSM 40*40 microfiber bezler geldi.
Böylelikle 45 adet microfiber bezimiz oldu.

gif oluştur

TRY 21.92 6%OFF | Lucullan marka süper zafer Edgeless peluş mikrofiber havlu 40x40cm 500GSM bezleri parlatma parlatıcı kaplama araba yıkama
US $2.84 5% OFF|Lucullan Brand Super Glory Edgeless Plush Microfiber Towel 40x40cm 500GSM Cloths For Polishing Buffing Finishes Car Wash|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
Yüksek GSM li bez niye almadınız hocam. En fazla emiciliği olan en ideali olan değil midir?

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Yılbaşından önce almıştım bu Michelin' in uzun saplı jant temizleme fırçasını. Fırça telleri jant için çok uygun değil siz kullanmayın ama benim jantların verniği halen yanık olduğu için kullanmamda sakınca yok. Davlumbaz temizliği için ideal görünüyor.

Not: Atas Distribütörüne buradan bir daha teşekkür etmek istiyorum sayesinde 8 yıl önce aldığım sıfır arabamın yıllardır ağız tadıyla jantlarını temizleyemedim, yatacak yeri yok bunun

Atas ile ilgili ne sıkıntı yaşadınız hocam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ali'den
500 GSM 40*40 microfiber bezler geldi.
Böylelikle 45 adet microfiber bezimiz oldu.

gif oluştur

TRY 21.92 6%OFF | Lucullan marka süper zafer Edgeless peluş mikrofiber havlu 40x40cm 500GSM bezleri parlatma parlatıcı kaplama araba yıkama
US $2.84 5% OFF|Lucullan Brand Super Glory Edgeless Plush Microfiber Towel 40x40cm 500GSM Cloths For Polishing Buffing Finishes Car Wash|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress
Hocam, kaç adet sipariş ettiniz? Kargosu, gümrüğü vs derken bir bezin maliyeti ne oldu acaba?

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam, kaç adet sipariş ettiniz? Kargosu, gümrüğü vs derken bir bezin maliyeti ne oldu acaba?
Merhabalar,
8adet sipariş ettim,
Kargo+gümrük 205tl'ye geldi.
Altta link bıraktım,
Renk takintiniz yoksa,
10 adet aynı özellikte herşey dahil (gümrük+kargo) 200tl alabilirsiniz.
Ben aldım bu ürünü,
Şu an şubede sokağa çıkma yasagindan dolayı pazartesi bende olacak.

TRY 23.04 | Lucullan 40x40cm 500GSM süper yumuşak Edgeless mikrofiber havlu araba bakım parlatma parlatıcı bitirir açık gri paçavra
US $2.99 |Lucullan 40x40cm 500GSM Super Soft Edgeless Microfiber Towel Car Care Polishing Buffing Finishes Light Gray Rags|Sponges, Cloths & Brushes| - AliExpress

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye