Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
meguiars ın büyük sarı water magnet bezi vardı elimde. twisted havluya geçince emekliye ayırmıştım. nihayet bugün terzide 4 e böldürtüp kenarlara da sökülmesin diye dikiş attırdım. 4 tane cam bezim olmuş oldu. cam bezi parası cepte kaldı:gulumsemex:

En iyisini yapmissiniz bizde bu sekilde kullanmaktayiz eskiden iyiydi kurulama olarak kaportada superdi tabi simdi Kurulama bezi olarak Black Hole,Wizard Marlin,Klinler,Purestar lar piyasa da yayginlasinca Alternatif olarak Spark in Gri renkli beziyle ayni kaderi yasiyor :)

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
En iyisini yapmissiniz bizde bu sekilde kullanmaktayiz eskiden iyiydi kurulama olarak kaportada superdi tabi simdi Kurulama bezi olarak Black Hole,Wizard Marlin,Klinler,Purestar lar piyasa da yayginlasinca Alternatif olarak Spark in Gri renkli beziyle ayni kaderi yasiyor :)
aynen hocam aklımdaydı bölme işi. siz ve forumun da tavsiyesi ile bugün işi bitirdik. 4 tane de olunca bana ömürlük yeter heralde:terlisırıtan:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Kısa uç daha güzel bitane de ondan temin edeceğim hocam :)
Var zaten ama ne kadar gerekli bişey tartışılır;
Kärcher 250 mm boru, döndürülemez

Kärcher 550 mm boru, döndürülemez

Kısa tetik yerine suyun perdesini geniş atan 40° nozul daha yararlı olur., Normalde tüm karcher cihazlar suyu 25° derece perde ile atar fakat yanlış hatırlamıyorsam pro hd400 ‘de suyun perdesi (daha dar) 15° (sizin modelde açı 15° diye hatırlıyorum tam emin değilim).,

bana kalırsa 25° veya 40° nozul daha size daha yararlı olurdu;

Kärcher Güçlü nozul 25°, 034

Kärcher Güçlü nozul 40°, 040

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Var zaten ama ne kadar gerekli bişey tartışılır;
Kärcher 250 mm boru, döndürülemez

Kärcher 550 mm boru, döndürülemez

Kısa tetik yerine suyun perdesini geniş atan 40° nozul daha yararlı olur., Normalde tüm karcher cihazlar suyu 25° derece perde ile atar fakat yanlış hatırlamıyorsam pro hd400 ‘de suyun perdesi (daha dar) 15° (sizin modelde açı 15° diye hatırlıyorum tam emin değilim).,

bana kalırsa 25° veya 40° nozul daha size daha yararlı olurdu;

Kärcher Güçlü nozul 25°, 034

Kärcher Güçlü nozul 40°, 040
AliExpressten bu nozül siparişlerini geçtim hocam sağ salim gelirse deneyeceğim:)