Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Deniz çay polisaj düşüncesi :dusunx: M3 de almıştım sipariş iptal oldu yavaştan pasta setini de dizeyim dedim
Manzara güzel, tam Pazar günü kafa dinlemek için ideal. Kimse dışarı çıkmayınca sessiz bir ortam da oluyor. Valla ne polisajı, koy çayı, kahveyi, uzat ayakları denize bak hayallere dal mis :)
Bugün bende sabahtan beri oğlana ödevleri yapmaya zorlamadım. Rahat bıraktım. Site içinde yürüyüş yaptık. Zuzuyu garajdan çıkardım, tenha bir yerde lastikleri parlatıp video çektim.
Hava güzel, polisaj işi yatar :D :D

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Manzara güzel, tam Pazar günü kafa dinlemek için ideal. Kimse dışarı çıkmayınca sessiz bir ortam da oluyor. Valla ne polisajı, koy çayı, kahveyi, uzat ayakları denize bak hayallere dal mis :)
Bugün bende sabahtan beri oğlana ödevleri yapmaya zorlamadım. Rahat bıraktım. Site içinde yürüyüş yaptık. Zuzuyu garajdan çıkardım, tenha bir yerde lastikleri parlatıp video çektim.
Hava güzel, polisaj işi yatar :D:D
Polisaj zaten yaza abi şimdilik malzeme stoklama operasyonu içerisindeyim düşüncesi mutlu ediyor ama onu düşünüyorum şimdilik:)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Leon aracım için halı bagaj havuzu aldım. Kalitesini beğendim. Zamanla tüylenme vs. yapacak mı bakalım. Kauçuk bagaj havuzlarına göre daha kaliteli duruyor diyebilirim. Bagajda duruşunu "Bugün aracınızda ne değişiklik yaptınız?" bölümünde paylaşacağım. :):)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Leon aracım için halı bagaj havuzu aldım. Kalitesini beğendim. Zamanla tüylenme vs. yapacak mı bakalım. Kauçuk bagaj havuzlarına göre daha kaliteli duruyor diyebilirim. Bagajda duruşunu "Bugün aracınızda ne değişiklik yaptınız?" bölümünde paylaşacağım. :):)

6-7 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı, süpürmekten başka ihtiyacıda olmadı. Ek olarak bagajdaki serbest nesnelerde yüzeyde gezinip ses çıkarmıyor. Son derece memnun kaldığım bir ürün hem kalıp hem kalite olarak. Güle güle kullanın :)