Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
piano black ve logoları falan çizmesin diye sipariş ettim. Uzunlarla da havalandırma kanallarının tozunu alır diye düşünüyorum. Kafayı mı yedim bilmiyorum daha büyük bekliyordum küçük geldi belki uzun ömürlü de olmaz ama iş görür gibi bakalım deneyeceğiz :) Set halinde 25 lira olduğunu düşününce koymuyor.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

İkinci el boya makinesi aldım. Hem ufak tefek kaba boya işlerinde kullanırım hem de blower olarak kullanırım diye düşünüyorum.
Deneymlerni çok merak ediyorum. Hakkaten işe yarıyorlar mı. Bahçe duvarlarını ve demirlerini boyayacaz böyle bişi iş yapar mı, yapsın yahu iş hemen bitsin:D

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Pütür atma fikri geldi bir anda :) Yaparsam paylaşırım hocam.
Hiç kullanmadığım için pratik bilgim yok ancak pütürün havalı pütür aparatlarını dahi tıkayabildiğini duymuştum. Normalde biraz tiner katıyorlarmış ancak bu makinede kullanmak makineye yazık edebilir. Belki gereğinden fazla tinerle seyreltilerek denenebilir. Ara beklemelerde dahi tinerle temizleyip işi garantiye almak lazım. Canım makineye yazık olmasın. :terlisırıtan:

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Superclean mikrofiber wax silme bezi 350GSM 60*40cm 6'lı paket yanında da her zamanki gibi hediye ile birlikte. Buradan tekrar teşekkürler. Elimde genelde GSM değeri yüksek fazlaca pofuduk wax bezleri mevcut. Katı wax silmek için ince tüylü olmasında fazlaca yarar var kolaylık açısından. Bu sebeple edindim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Superclean mikrofiber wax silme bezi 350GSM 60*40cm 6'lı paket yanında da her zamanki gibi hediye ile birlikte. Buradan tekrar teşekkürler. Elimde genelde GSM değeri yüksek fazlaca pofuduk wax bezleri mevcut. Katı wax silmek için ince tüylü olmasında fazlaca yarar var kolaylık açısından. Bu sebeple edindim.

Güle güle kullan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hiç kullanmadığım için pratik bilgim yok ancak pütürün havalı pütür aparatlarını dahi tıkayabildiğini duymuştum. Normalde biraz tiner katıyorlarmış ancak bu makinede kullanmak makineye yazık edebilir. Belki gereğinden fazla tinerle seyreltilerek denenebilir. Ara beklemelerde dahi tinerle temizleyip işi garantiye almak lazım. Canım makineye yazık olmasın. :terlisırıtan:
Hocam yazdıklarınızı okuduktan sonra makinanın nozül kısmını söktüm. Çok basit bir yapısı var. Nozülün içinde iğne gibi bir mekanizma var ve tetiğe bastkça nozülün içinden geriye doğru çekilip kanalı baya genişletiyor. Bakalım pütürde davranışı nasıl olacak. Ama dediğiniz gibi tiner az da olsa şart :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
piano black ve logoları falan çizmesin diye sipariş ettim. Uzunlarla da havalandırma kanallarının tozunu alır diye düşünüyorum. Kafayı mı yedim bilmiyorum daha büyük bekliyordum küçük geldi belki uzun ömürlü de olmaz ama iş görür gibi bakalım deneyeceğiz :) Set halinde 25 lira olduğunu düşününce koymuyor.

Hayırlı olsun nerden aldınız link var mı?