Stokları Serelim

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #11,601
şampiyonlar ligi gibi kutunun içi, satılıklar varsa aralarında değerlendire biliriz
Eyvallah hocam açıkçası letgo ya attım hocam autu glym, amigo prima ve havlu yu..
Forum üzerinden satıldı ürünler. @Sefa46 hocama ve @Wander41 hocama hayırlı olsun

Son düzenleme:

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öncelikle hayırlısı olsun, parlayı yani ortadakini denediniz mi ?

Açıklamalarında 3/5 ay diyor fakat 2 ay dahi dursa iyi gibi.Ben dahil birçok kişinin merak ettiği marka olarak sonuçları beklemedeyiz
Daha Yeni Aldım :) Pärla Bu Ürünü Jantlarda Kullanacağım Kaportada Değil Testim Bu Sekilde Olucaktir Ama Cok Erken Olmaz Malesef.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Superclean mikrofiber wax silme bezi 350GSM 60*40cm 6'lı paket yanında da her zamanki gibi hediye ile birlikte. Buradan tekrar teşekkürler. Elimde genelde GSM değeri yüksek fazlaca pofuduk wax bezleri mevcut. Katı wax silmek için ince tüylü olmasında fazlaca yarar var kolaylık açısından. Bu sebeple edindim.

Fotoğraftan tam anlayamadım ama bu bezler bildiğimiz super clean kenarsız lazer kesim wax bezleri (made in usa) ise çok kötüydü bunlar. Acayip şekilde toz tüy hav bırakıyor. Kullanırken küfür edersiniz. Bende de 3 tane var bunlardan doğru düzgün kullanamadım.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Fotoğraftan tam anlayamadım ama bu bezler bildiğimiz super clean kenarsız lazer kesim wax bezleri (made in usa) ise çok kötüydü bunlar. Acayip şekilde toz tüy hav bırakıyor. Kullanırken küfür edersiniz. Bende de 3 tane var bunlardan doğru düzgün kullanamadım.
Benim aldığım aşağıdaki linkteki ürün.
MİKROFİBER CİLA VE KURULAMA BEZİ 40X60 CM 6’LI PAKET Fiyatları ve Özellikleri
Henüz kullanmadım o yüzden daha sonra yorum yapabilirim.
Ancak diğer wax bezleri de made in USA diye yazıyor. Aşağıdaki linkteki olabilir belki sizin bahsettiğiniz, daha uygun fiyatlı görünüyor.
SuperClean Kenarsız Cila Bezi - 5 'li Paket - Made in USA Fiyatları ve Özellikleri