Stokları Serelim

paradigma

Acemi Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #11,661
Amazon'dan mi aldın ? :)
Hayırlı olsun güle güle kullan. :)
aynen üstat,amazondan geldi ama stoklar tükenmiş oradada.
bu arada senden naçizane bir ricam olacak.sen bu waxın katı olanını sipariş etmiştin sanırım,senin wax geldiğinde eğer senin içinde uygunsa bende bu üründen göndermek isterim sana.bir profesyonelin her iki ürünü test etmesi hepimize faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

paradigma

Acemi Detaycı
Üye
Hayırlı olsun, testlerini incelemiştim pek beğenmemiştim diye hatırlıyorum yorumlarınızı bekliyoruz
çok teşekkürler üstat.bu tarz ürünleri bayağı bir araştırdım .bu üründen daha iyileri de var.benim belirlediğim birkaç üründen biri buydu.fiyat,fayda,performans olarak bana en uygun olanın bu olduğunu düşündüm.bakalım uygulamadan sonra çok daha net bir fikir oluşacaktır inşallah.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
aynen üstat,amazondan geldi ama stoklar tükenmiş oradada.
bu arada senden naçizane bir ricam olacak.sen bu waxın katı olanını sipariş etmiştin sanırım,senin wax geldiğinde eğer senin içinde uygunsa bende bu üründen göndermek isterim sana.bir profesyonelin her iki ürünü test etmesi hepimize faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Yanlız benim ürün halen İngiltere'de ikamet ediyor :( Arkadaşım gidip alıp getirecek ama ne zaman bu iş olabilecek ne o ne de ben bilmiyorum. :(
Olmadı paraya kıyıp bir tane da amazon'dan alacağım.
Bu arada benim uygulamasını yapmak istediğim ürünlerde pandemi yüzünden yığıldı :( Hızlanmam lazım, bir plana oturtmam lazım :)
Ayrıca, çok ama çok teşekkür ederim, kendimi profesyonel olarak görmüyorum ama beni çok onurlandırdın :) Buna layık olmak içinde elimden geleni yapacağım :)

paradigma

Acemi Detaycı
Üye
Yanlız benim ürün halen İngiltere'de ikamet ediyor :( Arkadaşım gidip alıp getirecek ama ne zaman bu iş olabilecek ne o ne de ben bilmiyorum. :(
Olmadı paraya kıyıp bir tane da amazon'dan alacağım.
Bu arada benim uygulamasını yapmak istediğim ürünlerde pandemi yüzünden yığıldı :( Hızlanmam lazım, bir plana oturtmam lazım :)
Ayrıca, çok ama çok teşekkür ederim, kendimi profesyonel olarak görmüyorum ama beni çok onurlandırdın :) Buna layık olmak içinde elimden geleni yapacağım :)
O zaman şöyle diyelim bana göre çok daha profesyonelsin :) senin yapacağın değerlendirme forum arkadaşlarımız için daha açıklayıcı ve bilgilendirici olacaktır.ozelden adresini gönderirsen müsait bir zamanda kargoyu çıkartayım üstadım.sen bu ürünü deneyecek uygun zamanı ayarlarsın :) bende kısmetse konu açıcam ama ailemize yeni katılan üyemizden mütevellit ne zaman olur kestiremiyorum :dusunx:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
@SubaruOutback tanesini 20 tl den buldum 2 tane vardı kaptığım gibi aldım abi :komik:

Shell' in engine flushunu denememiştim aynı istasyonda 28 lira etiket fiyatı vardı. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne yakın olan Shellden aldım bunları bu arada. Aynı sırada Opet falan da var o bölge net olarak Tandoğan diye mi geçiyor Emek mi Beşevler mi tam bilmiyorum. Engine flush bol miktarda vardı :)

Bunu Corsa B nin yağ değişiminde deneyeceğim. Corsa D için Liqui Moly ürünler de yolda. Yolda olan başka bir ürün de var sürpriz :komik:

Hayırlı olsun abi, EngineFlush ile ilgili yorumlarını merakla bekliyor olacağım :)