Stokları Serelim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #11,941
Bir sorum olacak Sams in jant fırçası büyük olan mı? Ben de alacağım ama mini olanı alsam yeter mi diye merak ediyorum.
Mini boyu bugün kullanma fırsatı buldum, 18” jantlarda en arkaya kadar erişim sağlayabildi, kıstas olursa sizin için :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Vay Liqui Moly tüm sıvılar. Hayırlı olsun. Güzel bir bakım olacak gibi. Acaba nerede yaptıracaksın bakımı :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahmin etmesi zor değil, kendisi Euro ile iş yapıyor arkadaş. İşçilik istemedi ama hesabı Euro ile ödenen bir restauranta gidicez galiba:komik:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geçmiş olsun. Satıcı dürüst olsa böyle aldatıcı görsel koymaz. İyi 2 ci resimdeki gelmemiş
İade için açıklama kısmına buraya yazdıklarımı yazdım hiç ikiletmediler. n11'den anında kod geldi. Geldiği gibi geri gitti :( Ya ne sattıklarını bilmiyorlar ya da şanslarını deniyorlar. Geri göndermeyebilirdim de ama enayi gibi hissettim ve kızdım. O nedenle de geri gönderdim.
Birbirinden farklı görsel kullanmasından da kıllanmam lazımdı.

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Stokları seremiyorum, çünkü floweytr 1 haftada gönderim yapamadı. Muhattap da bulamadım. Bugün itibariyle siparişimi iptal ettim, parayı ne zaman geri yatırırlar tabi bilemiyorum. Siparişleri ulaşan arkadaşlar da var tabi ancak bilmiyorum artık müşteri mi seçiyorlar?? Memnun olanlar vardır muhakkak ancak ben aldım dersimi:keyifsizx:

Son düzenleme:

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Stokları seremiyorum, çünkü floweytr 1 haftada gönderim yapamadı. Muhattap da bulamadım. Bugün itibariyle siparişimi iptal ettim, parayı ne zaman geri yatırırlar tabi bilemiyorum. Siparişleri ulaşan arkadaşlar da var tabi ancak bilmiyorum artık müşteri mi seçiyorlar?? Memnun olanlar varadır muhakkak ancak ben aldım dersimi:keyifsizx:
Gerçekten üzücü bir durum. Sitelerindeki canlı yardımı denediniz değil mi? Whatsapp üzerinden geri dönüyorlar benim soruma hızlı cevap vermişlerdi, cuma gecesi verdiğim sipariş salı günü elimdeydi. Umarım telafi ederler..

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Stokları seremiyorum, çünkü floweytr 1 haftada gönderim yapamadı. Muhattap da bulamadım. Bugün itibariyle siparişimi iptal ettim, parayı ne zaman geri yatırırlar tabi bilemiyorum. Siparişleri ulaşan arkadaşlar da var tabi ancak bilmiyorum artık müşteri mi seçiyorlar?? Memnun olanlar varadır muhakkak ancak ben aldım dersimi:keyifsizx:
Normalde 1 hafta icinde gönderiyorlar da çok sipariş olduğu için yetiştiremiyorlar sanırım
Whatsapp üzerinden gece dahil dönüş yapıyorlar bir yazın isterseniz
Bende sipariş geçtim bekliyorum:)

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Yazdım tabi ki ama okumadılar, sipariş yoğunluğu ne kadar olabilir ki?? Tüm firmalar kadar olabilir onda da görüyoruz 2 güne kargolanıyor siparişler. Çin'den siparişler artık bir haftaya ülkeye giriş yapıyor:sussx: Ya da satarken de ki 10 güne 15 güne kargolanır. Neyse uzatmayayım

Cliocu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maalesef ki öyle ben 12 gün bekledim.mesaj attım ulaşamadım.burdan yazayım dedim yine muhatap Yok .bence firma müşteriyi pek ciddiye almıyor.

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Maalesef ki öyle ben 12 gün bekledim.mesaj attım ulaşamadım.burdan yazayım dedim yine muhatap Yok .bence firma müşteriyi pek ciddiye almıyor.
Bugün iptal ettiğim siparişimin durumu hakkında tekrar yazmam üzerine iletişime geçtiler, siparişimin kargolanmadığını teyit edip sipariş tutarını geri yatırdılar. Çalışanlar ya da sistemleri düzgün işlemiyor maalesef