Magifoam 5 lt bitmiş,yarım lt ve 1 lt kalmış.purple velvetinde sonuncusunu aldım bilginize,ama süperfoam var.yeni siparişi vermişler önümüzdeki ay burada olacakmış,kovasıda çok kaliteli bilginize birini bem aldım kaldı 4
Magifoam 5 lt bitmiş,yarım lt ve 1 lt kalmış.purple velvetinde sonuncusunu aldım bilginize,ama süperfoam var.yeni siparişi vermişler önümüzdeki ay burada olacakmış,kovasıda çok kaliteli bilginize birini bem aldım kaldı 4
Celal hocam hayırlısı olsun.. ürünlerin yeniden gelmesi güzel ama zam deyince olmadı velvet i fena bitirmisler gerçekten.. magifoam da aynı şekilde sanırım.. Bakalım yeni fiyatlar ne olacak..
5lt magifoam 2 tane falan getirmişler her halde, geldiği günün akşamı sipariş vereyim dedim, baktım stok yok, purple velvet'de öyle 5lt getirmemişler zaten , niye bu kadar az stok hiç anlamadım
Magifoam 50 tane 5lt getirmişler,100 tanede purple velvet.deneme yapıyorlar hangi ürün satılır daha çok talep görür diye ona göre siparişleri netleştiriyorlar
Celal hocam hayırlısı olsun.. ürünlerin yeniden gelmesi güzel ama zam deyince olmadı velvet i fena bitirmisler gerçekten.. magifoam da aynı şekilde sanırım.. Bakalım yeni fiyatlar ne olacak..
Hayırlı olsun, bende birkaç ürün aldım. Sağolsunlar kendileri kapıya bıraksalar o kadar hızlı gelirdi.
Glaze'ler, boyasız dış trimlere de sürülebiliyormuş Beyazlatma yapmıyormuş