Stokları Serelim

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

Magifoam 5 lt bitmiş,yarım lt ve 1 lt kalmış.purple velvetinde sonuncusunu aldım bilginize,ama süperfoam var.yeni siparişi vermişler önümüzdeki ay burada olacakmış,kovasıda çok kaliteli bilginize birini bem aldım kaldı 4
Magifoam 5ltre ben aldım hobiotoma geleni stoga girmeden ayırttım kaçacakti yoksa 3 tanede velvet kapabildim diğerlerinde sorun olmadı :)

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
velvet gün boyu stoktaydı magifoam da . günlerce stokta duracak ürünler değildi ikiside bu fiyatlara hemde

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Magifoam 5 lt bitmiş,yarım lt ve 1 lt kalmış.purple velvetinde sonuncusunu aldım bilginize,ama süperfoam var.yeni siparişi vermişler önümüzdeki ay burada olacakmış,kovasıda çok kaliteli bilginize birini bem aldım kaldı 4
Celal hocam hayırlısı olsun.. ürünlerin yeniden gelmesi güzel ama zam deyince olmadı :) velvet i fena bitirmisler gerçekten.. magifoam da aynı şekilde sanırım.. Bakalım yeni fiyatlar ne olacak..

Celal

Uzman Detaycı
Üye
5lt magifoam 2 tane falan getirmişler her halde, geldiği günün akşamı sipariş vereyim dedim, baktım stok yok, purple velvet'de öyle 5lt getirmemişler zaten , niye bu kadar az stok hiç anlamadım
Magifoam 50 tane 5lt getirmişler,100 tanede purple velvet.deneme yapıyorlar hangi ürün satılır daha çok talep görür diye ona göre siparişleri netleştiriyorlar

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Celal hocam hayırlısı olsun.. ürünlerin yeniden gelmesi güzel ama zam deyince olmadı :) velvet i fena bitirmisler gerçekten.. magifoam da aynı şekilde sanırım.. Bakalım yeni fiyatlar ne olacak..
Tsk üstad.Purple velvet 60 tl idi 65 yada 70 olacakmış ,diğerleride öyle ufak tefek zam görecekmiş

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
2. Kargo geldi Magifoam Super Foam Karışımı Olarak Kullanıcağım Bu Sayede.
exam icon png
Hayırlı olsun, bende birkaç ürün aldım. Sağolsunlar kendileri kapıya bıraksalar o kadar hızlı gelirdi.
Glaze'ler, boyasız dış trimlere de sürülebiliyormuş :) Beyazlatma yapmıyormuş :)