Stokları Serelim

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #12,261
Hayırlı olsun, bende birkaç ürün aldım. Sağolsunlar kendileri kapıya bıraksalar o kadar hızlı gelirdi.
Glaze'ler, boyasız dış trimlere de sürülebiliyormuş :) Beyazlatma yapmıyormuş :)
abi zaten panjur ve tamponun piano blackleri için aldim kromlar vs birde ppf uzerinede kullanicam onlardada uyumlu cherry de sipariş gectim koku farki olsun diye ama valet pro bezini bekledim bu gün gümrükten gelmiş yarin gelir onlarda umarım kredi ile aldım hepsini senin yaptigin gibi abi :sırıtan1:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
abi zaten panjur ve tamponun piano blackleri için aldim kromlar vs birde ppf uzerinede kullanicam onlardada uyumlu cherry de sipariş gectim koku farki olsun diye ama valet pro bezini bekledim bu gün gümrükten gelmiş yarin gelir onlarda umarım kredi ile aldım hepsini senin yaptigin gibi abi :sırıtan1:
-İhtiyaç kredisini ne için kullanacaksınız?
-Efem, lastik parlatıcısı bitmiş ondan alacağım :)

Komşu olsak birbirimizden alırdık :) Komşum depoda lastik parlatıcım kalmamış, sende varsa 4 lastiklik rica etsem :D :D

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Son samurayı (magifoam) kapmış olabilirim
Meguiars wheel polishing kit i de uygun fiyatlı görünce aldım. İçinden polish ürünü ve sünger temizleyicisi de çıkmakta. Matkapla uygulanabiliyor. Aşağıdaki linkten edindim. Son 1 adet kalmış.
Meguiars G3400 Jant Bakım Kiti Fiyatları ve Özellikleri
Meguiars endurance için son zamanlarda en beğendiğim detay ürünü olduğunu söylemeden geçemeyeceğim, o yüzden 1 adet daha edindim.
Carpro cam bezlerinin yapısı biraz farklı, içinde sünger var sanırım yumuşak ve hafif etli. Kullanınca yorum yaparım.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Son samurayı (magifoam) kapmış olabilirim
Meguiars wheel polishing kit i de uygun fiyatlı görünce aldım. İçinden polish ürünü ve sünger temizleyicisi de çıkmakta. Matkapla uygulanabiliyor. Aşağıdaki linkten edindim. Son 1 adet kalmış.
Meguiars G3400 Jant Bakım Kiti Fiyatları ve Özellikleri
Meguiars endurance için son zamanlarda en beğendiğim detay ürünü olduğunu söylemeden geçemeyeceğim, o yüzden 1 adet daha edindim.
Carpro cam bezlerinin yapısı biraz farklı, içinde sünger var sanırım yumuşak ve hafif etli. Kullanınca yorum yaparım.

Cam bezini 3 aydır kullanıyorum ben çok beğendim,umarım sizde beğenirsiniz,güle güle kullanın

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu

Celal

Uzman Detaycı
Üye
hiç superfoam kullandınız mı yoksa ilk defa mı olucak ?

bende ürünü merak ediyorum fakat bikaç yerde koruma ellediğini okudum. en azından reelde kullanan birinin görüşleri daha etkili olur benim için
Korumayı ellemez ,emreden almıştım 2lt ,magifoam kadar olmasada çok güzel bir üründür

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
hiç superfoam kullandınız mı yoksa ilk defa mı olucak ?

bende ürünü merak ediyorum fakat bikaç yerde koruma ellediğini okudum. en azından reelde kullanan birinin görüşleri daha etkili olur benim için
Superfoam PH dengeli bir ürün. Magifoam değil. Sanırım Magifoam ile karıştırdınız. Magifoam alkali bir ürün.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
1.100 sulandırma ila ph nötr oluyor ve herşey ph değildir korumayi elleyen bir ürün değildir doğru şekilde kullanıldığı taktirde
Evet pH nötr olmadığını biliyorum., burada benim sormak istediğim şunu sörmak istemdim; eski seride ürün LSP safe olduğunu üstüne basa basa ifade ediyordu., Acaba yeni ambalaj ile birlikte içerikte mi değişti diye yazılanlardan sonra., çünkü dediklerine göre yeni ambalajda şişenin üzerinde sulandırma oranları yazan metinde bir değişikliğe gidilmiş deniliyordu tabii yeni ambajlı magifoam 1 günde bitince almak kısmet olmadı o yüzden sulandırma talimatlarında yazanı bilmiyorum :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Evet pH nötr olmadığını biliyorum., burada benim sormak istediğim şunu sörmak istemdim; eski seride ürün LSP safe olduğunu üstüne basa basa ifade ediyordu., Acaba yeni ambalaj ile birlikte içerikte mi değişti diye yazılanlardan sonra., çünkü dediklerine göre yeni ambalajda şişenin üzerinde sulandırma oranları yazan metinde bir değişikliğe gidilmiş deniliyordu tabii yeni ambajlı magifoam 1 günde bitince almak kısmet olmadı o yüzden sulandırma talimatlarında yazanı bilmiyorum :)
ben ph ölçümü yapacağım belirtirim sizede 1 e 100 sulandirma ve saf halini :begenixx: