Stokları Serelim

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Evet pH nötr olmadığını biliyorum., burada benim sormak istediğim şunu sörmak istemdim; eski seride ürün LSP safe olduğunu üstüne basa basa ifade ediyordu., Acaba yeni ambalaj ile birlikte içerikte mi değişti diye yazılanlardan sonra., çünkü dediklerine göre yeni ambalajda şişenin üzerinde sulandırma oranları yazan metinde bir değişikliğe gidilmiş deniliyordu tabii yeni ambajlı magifoam 1 günde bitince almak kısmet olmadı o yüzden sulandırma talimatlarında yazanı bilmiyorum :)
Magifoam Saf & 1.100 Sulandırma.
65 png

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Heralde bu ürünün saf kulanan yoktur., ama 1:100 sulandıran da yoktur :) pH değerinin herşey olmadığını bu işe gönül verenler zaten biliyor., pH ölçümü için teşekkür ederim..
korumayi ellediğini biliyorum ph herşey değil yok öyle bir dünya :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Zamanında ellemiyor diye almıştık. 1 litreye yakın kullandım ama o ara aracımı satıp başka araç almıştım olayı gözlemleyemedim.Yamaçlardan bende aldım ve şu anda aracımda koruma var elliyor mu ellemiyor mu uzun süre kullanan illaki vardır bizde ona göre kullanalım:))

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Zamanında ellemiyor diye almıştık. 1 litreye yakın kullandım ama o ara aracımı satıp başka araç almıştım olayı gözlemleyemedim.Yamaçlardan bende aldım ve şu anda aracımda koruma var elliyor mu ellemiyor mu uzun süre kullanan illaki vardır bizde ona göre kullanalım:))
Ben aldığımdan bu yana (1.5 yılı geçti sanırim) sürekli kullanıyorum 1.7lt ye 35ml marolex de, alta da aynı 1:50 ... Gözlemlediğim kadarıyla wax ı ellemiyor, kir sokuculugu, köpük kıvamı ve araç yüzeyinde kalma süresi çok iyi.. Tabi bunlar benim gözlemlerim, kullanan arkadaşlarda yorumlayacaktır.

Tabi söyle de bir durum var velvet in, magifoam un 5lt ligin daha nerdeyse satışa çıktığı gibi bitmesi düşünüldüğünde son kullanıcı yorumları iyi ki herkes hemen alim yapmış. Fiyatlarında burda Tabi önemli etkisi var.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ben aldığımdan bu yana (1.5 yılı geçti sanırim) sürekli kullanıyorum 1.7lt ye 35ml marolex de, alta da aynı 1:50 ... Gözlemlediğim kadarıyla wax ı ellemiyor, kir sokuculugu, köpük kıvamı ve araç yüzeyinde kalma süresi çok iyi.. Tabi bunlar benim gözlemlerim, kullanan arkadaşlarda yorumlayacaktır.

Tabi söyle de bir durum var velvet in, magifoam un 5lt ligin daha nerdeyse satışa çıktığı gibi bitmesi düşünüldüğünde son kullanıcı yorumları iyi ki herkes hemen alim yapmış. Fiyatlarında burda Tabi önemli etkisi var.
Alta Foam’da 2 litreye 25-30ml çok çok iyi yapıyor. Siz kaç litre su kaç litre ürünle kullanıyorsunuz hocam?

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Köpük yapan foamer pompa ile kullanımda sulardırma 1:50 ile 1:100 gibi sulandırma oranı oldukça yüksek olduğu için wax ‘ı ellememesi normal bir durum diyebiliriz.,

Fakat bu ürünü misal benim gibi foam lance ile kullanan kişiler için bu sulandırma oranı 100 ml. ürün 900 ml. su olarak yani 1:9 / 1:10 olduğunu düşündüğümüzde bunun sonucu nedir..? Çünkü sonuç olarak bu ürünün kullacı kitlesi daha çok yıkama makinesi/foam lance ikilisi ile yıkama yapan arkadaşlar.,

Örneğin ben ürünün 1:10 sulandırma ile korumayı elliyor mu bilmiyorum çünkü elimde çok az olduğu için bitmesin diyee kıyamıyorum yani sürekli kullandığım bir ürün değil., bu sebebten rutin yıkamayı ANSF ile yapıyorum.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Köpük yapan foamer pompa ile kullanımda sulardırma 1:50 ile 1:100 gibi sulandırma oranı oldukça yüksek olduğu için wax ‘ı ellememesi normal bir durum diyebiliriz.,

Fakat bu ürünü misal benim gibi foam lance ile kullanan kişiler için bu sulandırma oranı 100 ml. ürün 900 ml. su olarak yani 1:9 / 1:10 olduğunu düşündüğümüzde bunun sonucu nedir..? Çünkü sonuç olarak bu ürünün kullacı kitlesi daha çok yıkama makinesi/foam lance ikilisi ile yıkama yapan arkadaşlar.,

Örneğin ben ürünün 1:10 sulandırma ile korumayı elliyor mu bilmiyorum çünkü elimde çok az olduğu için bitmesin diyee kıyamıyorum yani sürekli kullandığım bir ürün değil., bu sebebten rutin yıkamayı ANSF ile yapıyorum.
Foam lance ile 1:9 / 1:10 oranında kullandığınız zaman sizinde karışım oranınız 1:80 ile 1:100 oranına denk geliyor zaten arada bir fark olmuyor.
Foam lance 1 litrelik karışımı araç üstüne markalar arası farkla 8,5-10 litre su ile karıştırarak atar yani 8.500ml yada 10.000ml su kullanmış olursunuz. 100 ml ürünü bu su oranı ile attığınız için karışım oranınız 1/85 ile 1/100 arasında olur.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Son zamanlarda uygulama paylaşımı yapmasamda uygulamalar tam gaz devam ediyor.

Leraton kil kaydirici saf uygulanıyor ancak 2:1 sulandırdım performans aynı 1:1 yapınca kayganlik azalıyor fiyatına göre cok guzel.
shiny scan inspection’u da deneme fırsatı oldum pasta yağını cok iyi cozuyor kokusu bence iyi