Stokları Serelim

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Zymöl Japon wax ım için @Sefa46
Grit guard lar için @Murat
Sticker lar için yönetime çok teşekkür ederim

Sefa ve Murat'ı kargolar açmak 15dk sürüyor matruşka gibiler

Fotolar daha açıklayıcı olacaktır
Gritler kırılabilir olunca sardım da sardım :) Büyük stickerlar kovalar için, küçükler araba için.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Biraz Sonaxlandik :)

Hayatimin yüzde 99 luk kismi Siyah arabayla oldugu için Zymöl Ebony Tercih ettim. @Stjarnagloss a teşekkurler Dinojob Markali Hediyeleri için :)
Hayırlı olsun ilk öncelikle bakalım Sonax Cut Max istediğin gibi sonuç alacakmısın. Benim çok hoşuma gitmedi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hayırlı olsun ilk öncelikle bakalım Sonax Cut Max istediğin gibi sonuç alacakmısın. Benim çok hoşuma gitmedi.
Tesekkurler Üstad valla ben uzun zamandir kullaniyorum Meg Yün Keçe ile Alamadigi Cizik vs yok hologram bile cok az yok denecek kadar yapiyor hafif dolgu yapiyor onun farkindayim

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Kapı eşiklerinde solan yerlere kullandım,çok iyi sonuç aldım.ilk sürünce çok parlak kaldı.sonra iki tür mf bez ile sildim, epey matlaştı..memnun kaldım kendilerinden
Ön göğüs için çok mu parlak kalır hocam? Koch Chemie Plast Star benzeri mi yoksa Spritz tarzı mı ayrımını yapamadım ürünün.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kapı eşiklerinde solan yerlere kullandım,çok iyi sonuç aldım.ilk sürünce çok parlak kaldı.sonra iki tür mf bez ile sildim, epey matlaştı..memnun kaldım kendilerinden
Kaça kaç sulandırarak kullandınız da parlak kaldı? 1:2 - 1:3 gibi kullananlar da baya memnun idi.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ön göğüs için çok mu parlak kalır hocam? Koch Chemie Plast Star benzeri mi yoksa Spritz tarzı mı ayrımını yapamadım ürünün.
Plast star kullanmadım yorum yapmam yanlış olur,Af Spritz ten daha parlak ilk sürüldüğünde sonra silince parlaklığı epey azalıyor.birde spritz ile aynı kulvarda bir ürün değil preserve plastik aksam yenileyici olarak geçiyor uv korumasıda var.ama ben yinede ön göğüse kullanmıyorum ,ön göğüse sonax matefect kullanıyorum son zamanlarda.ön göğüs için ideal bence ,mat bir finish i var

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Kaça kaç sulandırarak kullandınız da parlak kaldı? 1:2 - 1:3 gibi kullananlar da baya memnun idi.
Sulandırmadım hiç,sulandırıldığını biliyorum ama ben eşiklerdeki solmuş plastik aksam için aldım ürünü,sadece orada kullanıyorum,güzelde sonuç aldım,o eski solgun görüntü gitti..epey güzelde oldu

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sulandırmadım hiç,sulandırıldığını biliyorum ama ben eşiklerdeki solmuş plastik aksam için aldım ürünü,sadece orada kullanıyorum,güzelde sonuç aldım,o eski solgun görüntü gitti..epey güzelde oldu
Anladım, parlaması o yüzden olmustur o zaman. 1:3 kullananlar orjinal dokuya yakın bir görüntü almıştı ama herkesin aracındaki durum farklı dediğiniz gibi. Benim de merak ettiğim bir ürün. Ömrü, toz tutmama özelliği vs hakkında da yorumlarınızı bekleriz :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Anladım, parlaması o yüzden olmustur o zaman. 1:3 kullananlar orjinal dokuya yakın bir görüntü almıştı ama herkesin aracındaki durum farklı dediğiniz gibi. Benim de merak ettiğim bir ürün. Ömrü, toz tutmama özelliği vs hakkında da yorumlarınızı bekleriz :)
Ömrü için şimdilik bir şey deyemem,ancak 3 gündür toz namına bişey yok,toz konusunda başarılı görünüyor