Stokları Serelim

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Eldiven den ziyade washpadleri daha çok seviyorum,purestarın ürünleride güzel ve kullanışlı,stok yapmakta fayda var malum hepsi zamlanacak gibi
Hayırlı olsun. Bende almıştım fakat hiç beğenmedim arada kullanıyorum. Çok ince içindeki süngeri yumuşak değil artı su emmesi çok az. Parasının ürünü değil bana göre.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı olsun. Bende almıştım fakat hiç beğenmedim arada kullanıyorum. Çok ince içindeki süngeri yumuşak değil artı su emmesi çok az. Parasının ürünü değil bana göre.
Bende bunun bir değişik modeli var çok memnunum şimdi sizin yazdığınızı okuyunca şaşırdım.bakalım bende deneyecem cuma akşamı eğer dediğiniz gibi çıkar ise en kötü arabanın etek altlarını ,tamponları bunla geçerim,ben tek kova çoklu eldiven ile yıkıyorum sürekli 4 yada 5 tane kullanıyorum en kötü ihtimal bunları dediğim şekilde kullanırım artık

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Sefa hocam güle güle kullan yeni ürünlerini,car pro kurulama havlusunu deneyince yorum yaparmısın acaba.iki kere niyetlendim alayım diye boyutundan ötürü..sonra yine gittim purestar aldım ama aklım bunda kaldı..bu arada gentelmen bezler harika,ben severek kullanıyorum.yorumlarını bekliyorum

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Sefa hocam güle güle kullan yeni ürünlerini,car pro kurulama havlusunu deneyince yorum yaparmısın acaba.iki kere niyetlendim alayım diye boyutundan ötürü..sonra yine gittim purestar aldım ama aklım bunda kaldı..bu arada gentelmen bezler harika,ben severek kullanıyorum.yorumlarını bekliyorum
Celal hocam bundan iki tane alsan da yine Monster performansı almak mümkün değil. Paranıza yazık olur boyut 20 cm kadar uzun olsa da gyeon silk den daha iyi iş yapmıyor.