Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Resimden çıkamadım bir süre, öyle güzelki :utan:

TR'deki en eski detay ürünleri distribitörlerden biri Sonax, nedense Profiline serisini (özellikle Cutmax ve Perfect Finish ) bir türlü getirmedi şu ülkeye.
Hocam Sonax ta eskiden beridir var ancak Bayi Harici satislari yok :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam Sonax ta eskiden beridir var ancak Bayi Harici satislari yok :)
Hocam profiline serisi için “bayi harici satışları yok” derken sadece sonax bayilerinde mi satılıyor demek istediniz yoksa sonax işletmecisi olan bayilerine uygulama yapma amaçlı veriyor mu demek istiyorsunuz..? :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam profiline serisi için “bayi harici satışları yok” derken sadece sonax bayilerinde mi satılıyor demek istediniz yoksa sonax işletmecisi olan bayilerine uygulama yapma amaçlı veriyor mu demek istiyorsunuz..? :)
Hocam Sonax Distribütörü Auton Otomotiv sadece Sonax Uygulama Merkezine satisini yapmaktadir.Uygulama merkezlerinin de Satis yapmasi yasaktir yani kisacasi Bireysel Olarak Satin alamiyoruz hicbirsekilde Sadece Bayiler Uygulamada kullanabilmektedir.:)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

Bu ürün nedir bilen var mı ? :)

@Murat Abiden almıştım bir zaman önce, sanırım Dr Beasley'in koruyucu bir sealant tarzı bir üründü. İsmi cismi nedir bilen var mı ?

Nasıl kullanılır vs. hatırlamıyorum.
Şişeden rengi çok fazla anlaşılamıyor ama ebada bakarak , derin parlaklık veren pasta (Ebony) olabilir gibi geldi bana,
Tabiki @Murat hocam doğrusunu daha iyi hatırlayacaktır

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şişeden rengi çok fazla anlaşılamıyor ama ebada bakarak , derin parlaklık veren pasta (Ebony) olabilir gibi geldi bana,
Tabiki @Murat hocam doğrusunu daha iyi hatırlayacaktır
Yok pasta değil eminim, çünkü bu ürünü satın aldığım sıralarda ben de polisaj makinesi yoktu diye hatırlıyorum.

Dün öylesine kahve termosuma sürdüm, 30 dakika bekleyip sildim iyi bir su iticilik sağladı

Son düzenleme:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
:) Dr. Beasley's deki koyu gri.

@umrdmr ya premium paint sealant'dır o.

Adaaaam :)

Şimdi videolara baktım evet doğru cevap buymuş.

Yalnız ne kadar pahalı bir ürünmüş bu o_O

Premium Paint Sealant

Ben de wax arayışı içerisindeyim, şu an o arayıştan vazgeçiyorum yeni araca da bunu uygularım. Daha önce kullanan eden var mıdır , değer mi uygulamaya.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Adaaaam :)

Şimdi videolara baktım evet doğru cevap buymuş.

Yalnız ne kadar pahalı bir ürünmüş bu o_O

Premium Paint Sealant

Ben de wax arayışı içerisindeyim, şu an o arayıştan vazgeçiyorum yeni araca da bunu uygularım. Daha önce kullanan eden var mıdır , değer mi uygulamaya.
Kış öncesi sealant, waxa göre daha mantıklı bir seçim. Uygulaması da kolay.

Mehmet 51

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Niğde
Cantadan memnunmusuz fiyati nedir
Hocam Çantadan memnunum benim isteklerimi karsiladi gordugunuz urunlerin hepsni rahatlik la aliyor fiyat konusunda bisey diyemem piaysadaki muadillerinden biraz daha genis sefa hocam saolsun yardimci oldu

SM-G965U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi