Stokları Serelim

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ab

Hayırlı olsun abi ömürlük galiba bu çeyiz güle güle kullanın kullandıkça deneyim paylaşırsanız mutlu oluruz
Teşekkür ederim :) Adet çok ama toplam 250 ml inşallah ömrümüz 250ml wax kullanacak kadar kısa olmaz :terlisırıtan: kısa zamanda bi uygulama yapacağım İnşallah. Gözlemlerimi paylaşırım tabi ki.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim :) Adet çok ama toplam 250 ml inşallah ömrümüz 250ml wax kullanacak kadar kısa olmaz :terlisırıtan: kısa zamanda bi uygulama yapacağım İnşallah. Gözlemlerimi paylaşırım tabi ki.
Ya o nasıl bir cümle ya, ağız tadı ile sağlıkla kullanasın, güle güle kullanasın :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Trendyol indiriminden gelenler. Magifoam'un kapağında herhangi bir kilit mekanizması yoktu. Çevirdiğimde direk açıldı. Normal mi acaba? Leather cleaner'ı da sulandırmadan kullanacağım diye biliyorum. Doğru mudur?

Magifoamu bilemiycem ama deri temizleyicisi sulandırılmıyor. Piyasada zaten konsantre deri temizleyicisi yok koch polstarı saymazsak

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
image upload cdn

Wizard Havlular in ithalati ve foruma özel satisi icin @Brindabella hocam a Vonixx Blend icinde @afkazankayaa hocama tesekkurler

@Onur40 Kardesim sen dedikten sonra aldim Lucullandan firca acaip sekilde hizli geldi 1 Kasimda Siparis verdim bugun geldi yani 9 gün iyi bu arada LQ Elements in fircasiyla arada fark var Lucullan bir tık sert yapida ic ve dis mekanda kullanilir sorun teşkil etmez parasina göre makul bir secenek :)

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
image upload cdn

Wizard Havlular in ithalati ve foruma özel satisi icin @Brindabella hocam a Vonixx Blend icinde @afkazankayaa hocama tesekkurler

@Onur40 Kardesim sen dedikten sonra aldim Lucullandan firca acaip sekilde hizli geldi 1 Kasimda Siparis verdim bugun geldi yani 9 gün iyi bu arada LQ Elements in fircasiyla arada fark var Lucullan bir tık sert yapida ic ve dis mekanda kullanilir sorun teşkil etmez parasina göre makul bir secenek :)
Hayırlı olsun abi benim daha gelmedi