Stokları Serelim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #12,841
Kur bindirimleri gelmeden stoğa ekleyeyim dedim. Ama içime bir kuşku düştü. Valet pro ne zamandır Türkçe etiket basıyor. Sahte olma ihtimali var mıdır? Yamaçlardetailing sahte satmaz diye düşünüyorum ama Türkçe etiket soru işareti.
Türkiye distribütörlüğünü yamaçlar almıştı galiba, ciro yükseldiyse VP'yi ülkeye gelecek ürünler için Türkçe etiket basmaya ikna etmişlerdir büyük ihtimal.

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep

Lake Country Orbital Pedleri bulmak zor oldu :) Yardimlarin icin Tesekkurler @ttopak
Geçen sene adam s şampuanı detailboxtan aldım 670₺ ye eğer kullanmazsan alırım üstat Süper ötesi bir şampuan zymol ü salla O ilgiyi haketmiyor var bende Suan Reset ve Adams Favori şampuanım güle güle kullan ö.m bekliyorum

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Parlatanadamlardan detaycılık taburesi aldım.
Ab ürünleri, valet pro köpük çubuğu ve gyeon lastik fırçaları n11 taşdemir boyadan 2 defalık 30 tl indirim kuponla aldım.
@SuperClean dan bez aldım, hediyeniz için teşekkür ederim .
Camlara seramik süreceğim için Yan camın üstü rüzgarlıkları sökmüştüm,sonradan yapıştırmak için Çift taraflı silikon bantları aldım kalanları lazım olur.

Tabureye gelince montajsız olarak geldi ve ben montajladım. maxshine markalı olsa iyi olurdu ama markasız geldi kutuda marka yazmıyordu. Önü ve arkaya stickerler kendi markasıymış gibi yapıştırmşlar onuda eyvAllah tekerlek bağlayan metalleri hariç hepsi sert plastikten yapılmış ama sağlam gibi duruyor. Jantlara temizlemek veya yanlara wax sürmek için kullanışlıdır. Tabi ki başka bir amaçla kullanılır

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Parlatanadamlardan detaycılık taburesi aldım.
Ab ürünleri, valet pro köpük çubuğu ve gyeon lastik fırçaları n11 taşdemir boyadan 2 defalık 30 tl indirim kuponla aldım.
@SuperClean dan bez aldım, hediyeniz için teşekkür ederim .
Camlara seramik süreceğim için Yan camın üstü rüzgarlıkları sökmüştüm,sonradan yapıştırmak için Çift taraflı silikon bantları aldım kalanları lazım olur.

Tabureye gelince montajsız olarak geldi ve ben montajladım. maxshine markalı olsa iyi olurdu ama markasız geldi kutuda marka yazmıyordu. Önü ve arkaya stickerler kendi markasıymış gibi yapıştırmşlar onuda eyvAllah tekerlek bağlayan metalleri hariç hepsi sert plastikten yapılmış ama sağlam gibi duruyor. Jantlara temizlemek veya yanlara wax sürmek için kullanışlıdır. Tabi ki başka bir amaçla kullanılır

Bu tarz ürünleri genelde ilk alırken lan çok para verdik ne gerek vardı, bundan 4-5 sene sonra halen kullanmaya devam ederken iyiki almışım diyorsunuz. Güle güle kullanın.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu tarz ürünleri genelde ilk alırken lan çok para verdik ne gerek vardı, bundan 4-5 sene sonra halen kullanmaya devam ederken iyiki almışım diyorsunuz. Güle güle kullanın.
Aynen hocam dediğin gibi aynı fikirdeyim.
EyvAllah teşekkür ederim