Stokları Serelim

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Aracın bakım zamanı geldi Luqui moly yağ için türkiye distribütörü @Egemot’dan aldım. Filtre olarak Mann filtre zaten bu işte kendini kanıtlamış bir marka Bosch alacaktım fakat üstüne basa basa Mann tercih etmemi söylediler. Trendyol indiriminden @Uzmanparça.com dan aldım. Düşünen arkadaşlar her iki firmada güvenilir ve ilgili.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Köpük yapan başlık spreyli olduğu ve Lastik yanakları temizlemek için merakımdan aldım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel üründür temizligi iyidir Jant ve Lastik icin kullanabilirsiniz.Sprey Baslik cok iyi parayla arayip bulanamayacak cinsten :)

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel üründür temizligi iyidir Jant ve Lastik icin kullanabilirsiniz.Sprey Baslik cok iyi parayla arayip bulanamayacak cinsten :)
Aynen YouTubede izlemiştim iyi diyorlarmış yalnız yorumlarda fazla tüketiyormuş diye yazmışlar. Kişiden kişiye göre değişir. Ben biraz cimriyimde az tüketirim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Aliden aldım geçen hafta geldi, 232 liraya mal oldu. Aslında beklentiyi düşük tutunca gayet pratik bir alet. Ama öyle normal süpürge performansı beklemeyin. Düzenli temizlenen araç için iyi. Vites, el freni körüğü arasına sıkışmış tozlar için felan iyi. :)

Son düzenleme: