Stokları Serelim

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayirli olsun hocam.nereden tedarik ettiniz.link verme sansiniz varmi acaba.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[TRY294.31 57% OFF] MATCC Pressure Washer Guun Car Power Washer Guun High Pressure Guun 4000 PSI 1/4\'\' Quick Outlet Connector M22-14mm Inlet Connector 3/8\'\' Quick Inlet Connector 5 Pressure Washer Nozzles Hand Tools from Tools on banggood.com
Fiyat kargo gümrük dahil kupon kullanarak 420 tl ye geldi bana turkiyeye ulaştıktan sonra aras kargo getiriyor...
Karcher K serisi için ayrica quick connector sipariş ettim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Madem Her Uygulama Yaptigimiz Araclar Siyah Şişeleride Siyaha dönüstüreyim dedim :) Siseleri cok begendim Bildigimiz 120₺ Satilan Auto Finesse Siselerinin aynisinin Siyah renkli olani :)

K2 Pro Mixer Şiseler 29₺ Arkadaşlar

Boyut Olarak Meg ve Tac Sys 3 Cm Uzun
İK ile ayni boyda sayilir.

resim linki alma

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Madem Her Uygulama Yaptigimiz Araclar Siyah Şişeleride Siyaha dönüstüreyim dedim :) Siseleri cok begendim Bildigimiz 120₺ Satilan Auto Finesse Siselerinin aynisinin Siyah renkli olani :)

K2 Pro Mixer Şiseler 29₺ Arkadaşlar

Boyut Olarak Meg ve Tac Sys 3 Cm Uzun
İK ile ayni boyda sayilir.

resim linki alma
Sefa hocam K2 ürünleri forumda paylaşıldı mi fiyat ürün yelpazesi vs yada bir site var mi

hasanaco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tesekkurleer.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Hocam hayırlı olsun öncelikle. İkisi de almak istediğim ürünler. Fakat fiyatlarını hakeder mi diye düşünmüyor değilim. Kullandıktan sonra yorum yapabilirseniz çok iyi olur.
Yani adamlar bunları yok parasına alıyor :) bizde bunları 15 tl 30 tl arası alsak hak edip etmediğine pek takılmayız diye düşünüyorum eğer çeyize eklemeyip kullanırsam düşüncelerimi söz ileteceğim.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yani adamlar bunları yok parasına alıyor :) bizde bunları 15 tl 30 tl arası alsak hak edip etmediğine pek takılmayız diye düşünüyorum eğer çeyize eklemeyip kullanırsam düşüncelerimi söz ileteceğim.
Cevabiniz icin tesekkur ederim hocam. Ceyize atmazsaniz bekliyorum dusuncelerinizi. Dediginiz de cok dogru ama bizim ulkemizde maalesef oyle olmuyor. O jant fircasi 200 TL ortalama fiyati var yani. Ne desek ne yapsak bos yani.