Stokları Serelim

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Brindabella dan elden teslim aldık:tesekkurr:

Havlunun katlayınca az yer kaplaması hoşuma gitti, karşılaştırmak için 40×40 buffing havlu koydum

Twisted olmasına rağmen yumuşaklığını beğendim iki havluya da elimi bastım:) dikkatli bakarsanız oradan biraz fikir verir
Work stuff king ve silk dryer a göre kesinlikle daha yumuşak bir havlu. Kurulama performansını ileride test ederim inş

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tüm ürünlerin bazıları geçen ayda gelmişti bazıları yeni geldi toplu olarak gelsin diye buraya yüklemedim.
Üstte görünen 3 adet baldwipe @Adam’s Garage abiden aldım. Bez dokunuşu çok güzeldi, kendisine iletişim ve satışı ile ilgili teşekkür ederim :).

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Adam’s Garage abi tavsiyesi ile Safir detailing satıcıyla iletişime geçerek konuştuk, durumu şöyle böyle izah ederek anlaştık ve bunu almaya karar verdim. Kendisine teşekkür ederim abi

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mjjc videolarımı izleyip beğenmiş, benimle iletişim kurdular, saolsunlar 1210 abonesi olan, izlenmeleri ortada olan, kanalımı ciddiye almışlar, İncelemem için aşağıdaki ürünü gönderdiler. Neyseki ürünü daha önce tecrübe etmiştim, kötü üründe değil, sanırım rahat bir video çekimi olacak :)
ücretsiz fotoğraf sitesi

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Mjjc videolarımı izleyip beğenmiş, benimle iletişim kurdular, saolsunlar 1210 abonesi olan izlenmeleri orda olan kanalımı ciddiye almışlar, İncelemem için aşağıdaki ürünü gönderdiler. Neyseki ürünü daha önce tecrübe etmiştim, kötü üründe değil, sanırım rahat bir video çekimi olacak :)
ücretsiz fotoğraf sitesi
Adamlara helal olsun :) Güle güle kullan :)
Arka plandaki otomobillerin de fotoğraflarını ayrıca paylaşır mısın ? :)