Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Eboyamdan 10 tl indirimli ile 15 tane aldım. Yanına baldwipe tarzı farecla bezi hediye geldi.
Dediğim gibi son kullanma tarihi bu ay sonu bitiyor. İçi doludur. Bozulmuş mu bilmiyorum. Umarım ilerde sıkıntı olmaz.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha önce yazmıştım ama görmediniz sanırım. Detail Sıcak Fırsatlar

ürünler çok eski ve 10 (on) yıl önce üretilmiş. üzgün surat.
hemen kullanıp bitirmekte fayda var.

iyi detaylar.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Çok uzun süredir aklımda olan bir uygulamaydı. Wizard of Gloss blue marlin havluyu terziye 6 eşit parçaya böldürdüm. Kenarlarına da aynı renk iplik ile overlok yapmış. :) (30 lira)

Twisted havluları çok seviyorum. Hep küçük boyları olsa da qw, qd leri de silmek için, kapı içlerini kurulamak için kullansam diyordum. Griot's Garage ın bu boyut ürünleri var, ama amazon.com dan çok pahalıya geliyordu. Ben de terziye yaptırdım. Henüz kullanmadım, ama genel olarak çok hoşuma gitti. Hatta kullanmayı çok sevmediğim aqua deluxe havluma da benzer bir işlem yaptırabilirim.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Çok uzun süredir aklımda olan bir uygulamaydı. Wizard of Gloss blue marlin havluyu terziye 6 eşit parçaya böldürdüm. Kenarlarına da aynı renk iplik ile overlok yapmış. :) (30 lira)

Twisted havluları çok seviyorum. Hep küçük boyları olsa da qw, qd leri de silmek için, kapı içlerini kurulamak için kullansam diyordum. Griot's Garage ın bu boyut ürünleri var, ama amazon.com dan çok pahalıya geliyordu. Ben de terziye yaptırdım. Henüz kullanmadım, ama genel olarak çok hoşuma gitti. Hatta kullanmayı çok sevmediğim aqua deluxe havluma da benzer bir işlem yaptırabilirim.
abi ben de buffing bezi makasla ortadan kessem mi acaba diyorum :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Selsillendik, şoför tarafının emniyet kemeri toplamıyordu, silikon sprey bakarken gördüm bir de balata spreyleri 20 lira olunca ihtiyaç var yok deneme amaçlı aldım bir kaç çeşit.
Selsil Emniyet Kemeri Yağlayıcıyı kemere baştan sonra önlü arkalı sıktım bıraktığımdan itibaren eskisinden çok daha iyi hale gelmişti. Jet hızında toplamaya başladı kesinlikle tavsiye ederim. Biraz pis kokuyor bir de plastiklere benek benek iz yapmış karanlıkta sıkıtğımdan hiç bir şey göremedim. :terlisırıtan: i2yle silince geçer diye tahmin ediyorum, dressinge benziyor malzeme.