Stokları Serelim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Pahalı satıyordu orası o yüzden almadım oradan.. Normalde 150 lik büyük boyu detaymarketimde 159 tl. safir detailing küçüğünü 250 civarı satıyor.
Detaydaki eski fiyatlı ürün olduğundan olabilir, safirde özellikle Rupes özelindeki fiyatlarda listenin çok dışı olacağını sanmıyorum. Fiyatına çok takıldığınız olursa telefonla da görüşebilirsiniz yardımcı olacaktır diye umuyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Hazır Gölbaşında staj yaparken zirai ilaç satan bir yer bulup şu pompalardan almak istedim, internet ile aynı fiyata + uzatma aparatı da mevcut.
Aliexpress'den şu sarı süngerlerden ilk başlarken almıştım bitmek üzereydi. Aşırı adi olmasına rağmen kullan at olarak kullanabilirsiniz. 12 tanesi 40 TL'ye geliyor.
Bim bezleri 30 TL olmuş. :aglax:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hazır Gölbaşında staj yaparken zirai ilaç satan bir yer bulup şu pompalardan almak istedim, internet ile aynı fiyata + uzatma aparatı da mevcut.
Aliexpress'den şu sarı süngerlerden ilk başlarken almıştım bitmek üzereydi. Aşırı adi olmasına rağmen kullan at olarak kullanabilirsiniz. 12 tanesi 40 TL'ye geliyor.
Bim bezleri 30 TL olmuş. :aglax:
Bim bezi 30 Tl mi :soklux:

Furkan Topcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben de farkını soracaktım tam. İlla bir farkı vardır, aynı amaçla iki farklı ürün üretmezler diye düşünüyorum.
Spray detailer asıl amacı kil kaydırıcı zımpara için ve hızlı cila olarak kullanabilirsiniz diyor 3D.Final touch da farklı değil zaten.aynı ürün bence zaten ambalajında da final touch yazıyor,pazarlama taktiğidir farklı renkli ürünler göze hoş gözükür her zaman.

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Spray detailer asıl amacı kil kaydırıcı zımpara için ve hızlı cila olarak kullanabilirsiniz diyor 3D.Final touch da farklı değil zaten.aynı ürün bence zaten ambalajında da final touch yazıyor,pazarlama taktiğidir farklı renkli ürünler göze hoş gözükür her zaman.
Aradaki Belirgin Fark Spray Detailer Free Silicone yazan Silikonsuz Quick Detailer aslinda Yikama Sonrasi Wax/Sealant Üzerine Rahat bir sekilde kullanilir.

Final.Touch Silikonlu oldugu icin yuzeyde daha kaygan bir yapiya sahip o yuzden kil.kaydirici olarak cogunluk tarafindan tercih edilmektedir.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Einhell Ce Cp 18/180 Akülü Polisaj ve Zımpara Makinesi

söyle bir ürün aldım şarjlı. Yıkama sonrası hızlıca cila uygulayabilmek için aldım. Pasta yapmayı düşünmüyorum. İlk dikkatimi çeken eksiği ayarlı bir tetik mekanizması yok. Devri farklı düğmeden ayarlayabiliyoruz aç Kapayı farklı bir düğmeden üstelik açma kapama düğmesi cihazın üstünde. Bu anlamda ergonomik değil. En güzel ozelligi tabiki şarjlı olması ki almamın tek sebebi bu. Bir de tablasi benim evdeki süngerlere büyük geldi. 15 mm Lik bulup alacağım. Kullandıkça paylaşırım yorumlarımı:)

Son düzenleme: