Stokları Serelim

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #13,381
Bu tabla sert mi değil mi bilemiyorum ama bana sert imajı verdi. Naçizane tavsiyem, daha etli butlu ve yumuşak süngerli ve süngerden biraz küçük bir tabla tercih etmen yönünde olacak. Sert tabla ile kavisli ve büyük panellerde çok zorlanırsın hatta makina zıplamaya başlar. Ped ile aynı seviyede olan tabla da bir yerlere değerse o hızlı dönüş anında tatsız anlar yaşatabilir.
Abi tecrübe başka bisey iste. Evet tabla zıplıyor :) bu tabla iki katlı. Alttaki kat daha küçük onunla deneyebilirim aslında. Makinenin pil kısmı kaportaya çok yaklaşmasın diye biraz etli butlu aldım ama konforsuz gerçekten. Bu arada orta sertlikte sayılır malzemesi.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

sarjli polisaj makinemi bugün deneyebildim. 5,2 Ah lik pil Tek şarj ile (dusuk orta devirde) Tamponlar ve tavan hariç 5 cam dahil tüm araca jetseal uygulayabildim. Benim işimi çok net gördü ama fazlası tek pil ile mümkün değil. Pasta uygulamak icin alınmaz neredeyse 1-2 panelde şarjınız biter. Bu arada nasiol tabla eh işte sanki biraz balans yapıyor gibi geldi ama alışmamış da olabilirim.
İşin kötü tarafı bataryanın raf ömrü olması. Kullansanızda kullanmasanızda ömrü bitecek. Senede 2 kere glaze vs.. atacaksanız 2. sene sonra yarı yolda bırakacaktır.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi tecrübe başka bisey iste. Evet tabla zıplıyor :) bu tabla iki katlı. Alttaki kat daha küçük onunla deneyebilirim aslında. Makinenin pil kısmı kaportaya çok yaklaşmasın diye biraz etli butlu aldım ama konforsuz gerçekten. Bu arada orta sertlikte sayılır malzemesi.
Estağfurullah :) Uygun tablalar Befar markasında mevcut. Diğer markaların tabla fiyatları çok yüksek kalır. Arada bir polisaj yapacaksan mutlaka yumuşak tabanlı tabla alman lazım. Mevcut ile iş eziyete döner.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

K2 ROTON'u Sefa hocamın tavsiyesi ile aldım. Sprey başlık çıkmaması kötü oldu. Fakat ürünün kapağı hiç açılmamasına rağmen çok kötü kokuyor. Hatta hiç açılmamasına rağmen bir gün kapısı kapalı odada bekledi, odayı kokutmuş. İş yapar bu ürün, Nigrin Evotec ile Türkiye'yi tanıştıran insan olarak, iş yapacak demir tozu sökücüyü kokusundan tanırım. :saskin:

Nanolex Reactivating Glass Cleaner'ı merak ediyordum aldım. Düzenli kullanımda pahalı olabilir bir cam temizleyici için. Çok tarzım değil pahalı ürün, ama uzun uzadıya anlatmayım niye aldım. Yapabilirsem kısa bir inceleme konusu açabilirim.

Nanolex Sisplash bu ürünü de merak ediyordum, DBY Berkay hediye etti sağolsun. Hiç koruma olmayan araçta deneyip yine forumda paylaşmaya çalışayım. Videolarından gördüğüm kadarıyla iş yapan bir ürün.

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

K2 ROTON'u Sefa hocamın tavsiyesi ile aldım. Sprey başlık çıkmaması kötü oldu. Fakat ürünün kapağı hiç açılmamasına rağmen çok kötü kokuyor. Hatta hiç açılmamasına rağmen bir gün kapısı kapalı odada bekledi, odayı kokutmuş. İş yapar bu ürün, Nigrin Evotec ile Türkiye'yi tanıştıran insan olarak, iş yapacak demir tozu sökücüyü kokusundan tanırım. :saskin:

Nanolex Reactivating Glass Cleaner'ı merak ediyordum aldım. Düzenli kullanımda pahalı olabilir bir cam temizleyici için. Çok tarzım değil pahalı ürün, ama uzun uzadıya anlatmayım niye aldım. Yapabilirsem kısa bir inceleme konusu açabilirim.

Nanolex Sisplash bu ürünü de merak ediyordum, DBY Berkay hediye etti sağolsun. Bunu da merak ediyordum. Hiç koruma olmayan araçta deneyip yine forumda paylaşmaya çalışayım. Videolarından gördüğüm kadarıyla iş yapan bir ürün.
@umrdmr hocam sizle beraber @Mrt beyin de kargosundan başlık çıkmamış. Durumdan dolayı kusura bakmayın. Bundan dolayı sizin mağduriyetinizi gidermek adına başlık +hediye ürün+kupon kodu için özelden yazmanız kâfi. :)

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Birkerede nasil 750 tl versin be abim. Helal olsun bende cok seviyorum onu hatta en iyisi o ama 750 tl f/p etmez. Newmix seramik lastik parlatici düşünüyorum. Ne dersin ?
Malum kurdan dolayı ithal ürünlerin fiyatları çok arttı. Bu lastik parlatıcıyı bir çok kişi kullanmış ve son derece memnun kaldığı aşikar. Newmix kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu ürün camlarda favorim. Ne ipa ne de amway yerini tutamadı. Kokusunu, kayganlığını, temizliğini çok beğeniyorum.
Zamanında dünyanın parasını verip almıştım. Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün.