Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Pek yakında bu konu altında tereyağ, deterjan, yağ stoklarını da görmeye başlarız gibime geliyor. Bugün bir baktım tereyağ 231 TL. Detay ürünlerinden sonra gıda da el yakmaya başladı hayırlı işler.
Senin icin bugun eve ne aldik kategorisi acalim :terlisırıtan:
:ahhh:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pek yakında bu konu altında tereyağ, deterjan, yağ stoklarını da görmeye başlarız gibime geliyor. Bugün bir baktım tereyağ 231 TL. Detay ürünlerinden sonra gıda da el yakmaya başladı hayırlı işler.
marketten şimdi geldim bende alışveriş yaptık eve birde ucuz bir market anpa gross o ne fiyatlardı öyle yumurta,süt ürünleri özellikle sistematik bir şekilde durmadan zam yapılıyor sonumuz hayır olsun ne diyeceğimi bilemiyorum resmen bıktık

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Demin çektim şu fotoğrafı nutella artık zengin gurme şarkütelerinde sergilenecek heralde :terlisırıtan:

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
2 kova temaslı yıkama yöntemi için 2. Kova ve tekerli kova aparatı aldım. ASMR tarzı video için tripod aldım. Sağ elim sakattan dolayı bir süre arabaya yıkamacağım :(.
Konuyu uzatmamak için Geçmiş olsun dileklerinizi yazmanıza gerek yoktur. İçinden dilediğinizi biliyorum :gulumsemex:

Hayırlı olsun Fatih Hocam. Tripod u denediniz mi? Sağlamsa link alabilir miyim.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim tripodda kısa kalıyor, bu güzel birşeye benziyor, satıcı yorumlarında 2 metreye kadar uzadığı belirtilmiş. Fatih hocam deneyimledikten sonra yorumunu bekliyorum bende ona göre satın alacağım.
Hocam tripodu denedim. Malzemesi hafif alüminyum gibi bişeydi, sıkma olanları plastikti ama iyidir. Boyu uzattım yaklaşık 2 metre gibidir ama hafif eğim yerlerde devirebilir onun için altına takoz gibi benzerleri koyarak devrilmez. Ürünü beğendim. Buradan oraya taşımamı kolaylaşacak. Umarım fikir vermiştim :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam tripodu denedim. Malzemesi hafif alüminyum gibi bişeydi, sıkma olanları plastikti ama iyidir. Boyu uzattım yaklaşık 2 metre gibidir ama hafif eğim yerlerde devirebilir onun için altına takoz gibi benzerleri koyarak devrilmez. Ürünü beğendim. Buradan oraya taşımamı kolaylaşacak. Umarım fikir vermiştim :)

bilgi için teşekkür ediyorum, sipariş geçiyorum :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba,
Tabiki paylaşırım benim aldığım link şu şekilde :gulumsemex:
TRY 24.22 42% İndirim | Araba iç temizlik yumuşak fırça gösterge paneli hava çıkış boşluğu toz giderme detaylandırma fırça temiz araçları otomatik bakım
0.01US $ 99% OFF|Car Interior Cleaning Soft Brush Dashboard Air Outlet Gap Dust Removal Detailing Brush Clean Tools Auto Maintenance - Sponges, Cloths & Brushes - AliExpress
Bu üründen ben de almıştım siz linkini paylaştıktan sonra. Yeni ulaştı elime. Çok teşekkür ederim kendi adıma. Sayenizde çok iyi bir ürün eklemiş oldum stoklarıma. Aynı zamanda çok da kullanışlı.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu üründen ben de almıştım siz linkini paylaştıktan sonra. Yeni ulaştı elime. Çok teşekkür ederim kendi adıma. Sayenizde çok iyi bir ürün eklemiş oldum stoklarıma. Aynı zamanda çok da kullanışlı.
Rica ederim Can hocam beğenmenize sevindim güzel günlerde keyifle kullanın. Benim piano ve ekran kısımlarında vazgeçilmezim oldu :gulumsemex: