Stokları Serelim

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Öne çıkan konu #13,801

Kupon ile 180₺ almıştım baldwipe bezin dokusu gayet güzel
Öncelikle hayırlı olsun ürünleriniz :gulumsemex:Metalcoatı ne amaçla kullanacaksınız acaba? Seramik üstüne destek amaçlı mı, başlı başına koruma olarak mı ? Benimde düşündüğüm bir ürün ama kafamda soru işaretleri var, o yüzden soruyorum.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Öncelikle hayırlı olsun ürünleriniz :gulumsemex:Metalcoatı ne amaçla kullanacaksınız acaba? Seramik üstüne destek amaçlı mı, başlı başına koruma olarak mı ? Benimde düşündüğüm bir ürün ama kafamda soru işaretleri var, o yüzden soruyorum.
Teşekkür ederim ben tek başına koruma olarak deneyeceğim

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Tatil için memlekete götürüp getir ile arabamda fazla eşyalar yükleyip K5 makine ağırlığından dolayı yer kalmıyordu o yüzden ve tabi kısa bir detay işi veya taşıma kolaylığı için hafif K4 compact UM Limited edition modeli makine aldım. 2 tane olunca size saçma gelebilir ama HB'da çok uygun indirimle aldım.

Amazondan MJJC tetik tabancası ve mevcut cannon pro foam lance için aparatı 12. günde elime ulaştı. Sadece K4 makine ve yeşil nozuluyla deneme yaptım, harbi müthiş bişeymiş :D

Diğer gelen ürünlerim. Yeterince borçlandım, umarım bu son olur İnşAllah.

Mjjc için link var mı Fatih hocam. Karcher indirimi bende gördüm hanımı kandırıp 5/15 c plus alamadım. çok iyiydi fiyatı.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Şu işte en sevdiğim ürün grubu temassız cilalar :) wet coat u 2 sene önce keşfettiğimde “ne! Sihir galiba” demiştim. Gelende soğuk havalarda ilaç gibiydi valla :D Şimdi ise hem daha hesaplısını hem de onun kadar iyisini indirimde yakaladık. @SubaruOutback zaten videolarıyla yeterince işlemişti bize bu ürünü.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Şu işte en sevdiğim ürün grubu temassız cilalar :) wet coat u 2 sene önce keşfettiğimde “ne! Sihir galiba” demiştim. Gelende soğuk havalarda ilaç gibiydi valla :D Şimdi ise hem daha hesaplısını hem de onun kadar iyisini indirimde yakaladık. @SubaruOutback zaten videolarıyla yeterince işlemişti bize bu ürünü.

Bende @SubaruOutback hocamın videosundan sonra almıştım. Güzel ürün.. Denemediyseniz carpro hydro2 lite da tavsiye ederim, boyaya derinlik de veriyor..

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
O ürün benim de radarımda tavsiyeniz için çok teşekkürler sıradaki ürün o olur umarım :)
Benim araçta kırmızı, kurum otoparkında görenler pasta cila mı yaptırdın, dikkat çekiyor diye soruyorlardı, o derece parlaklık ve derinlik vermişti. Umarım sizde memnun kalırsınız:)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende @SubaruOutback hocamın videosundan sonra almıştım. Güzel ürün.. Denemediyseniz carpro hydro2 lite da tavsiye ederim, boyaya derinlik de veriyor..
Siz onerince bende arastirdim, uygulamasinda cabuk olmak gerektigi soyleniyor, ürünü parça parça sıkıyorsun ve hemen ardından tazyikli su ile duruluyorsun. Benzinlik ortamında biraz zor gibi sankı. Belki 2 kişi olursa daha kolay yapılır

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır

Dayanamadim 105 TL Görünce çok kolay uygulanan harika bir hızlı cila

Bunlar da ("sağdakiler) @Sefa46 güzel abimden sanırım 20. Alisverisim paketlemesi, fiyatları, küçük hediyeleri. Özellikle sohbeti. Muazzam bir insan kendisi

soldaki Aromax grubunu 150 ye aldim trendyoldan. Simdilik güzel görünüyor lastik parlatici 1200 km Diyarbakır - Batum yaptım 2 gün , yagmur yedi bakalim kuruyunca etkisi sürüyor mu bakicaz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Turtle Wax'dan hisseme düşeni alayım bari :D :D
Beyler, ben ürünü güneşli havada, güneş altında uyguladım. Tek başıma uyguladım. Yüzeyde leke olmadı. Biraz hızlı olmanız lazım. Panel panel uygulayıp durularsanız işiniz kolaylaşır. Ya da şöyle yaparsınız, sol dikey panellere ürünü hızlıca sıkıp durularsınız, sonra sağ dikey panellere uygulayıp durularsınız. Bagaj ve arka tampon sonra tavan, sonra kaput ve ön tampon uygulaması ile işi bitirirsiniz.
Ürünü iyi çalkalamayı ve ıslak yüzeye sıkmayı unutmayın. :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Siz onerince bende arastirdim, uygulamasinda cabuk olmak gerektigi soyleniyor, ürünü parça parça sıkıyorsun ve hemen ardından tazyikli su ile duruluyorsun. Benzinlik ortamında biraz zor gibi sankı. Belki 2 kişi olursa daha kolay yapılır
Carpro için mi diyorsunuz hocam? Ben hiç panel panel yapmadım, hiç de sorun olmadı.. Bir sonraki yıkamada video çekebilirsem gösteririm @Eaglemre

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Turtle Wax'dan hisseme düşeni alayım bari :D :D
Beyler, ben ürünü güneşli havada, güneş altında uyguladım. Tek başıma uyguladım. Yüzeyde leke olmadı. Biraz hızlı olmanız lazım. Panel panel uygulayıp durularsanız işiniz kolaylaşır. Ya da şöyle yaparsınız, sol dikey panellere ürünü hızlıca sıkıp durularsınız, sonra sağ dikey panellere uygulayıp durularsınız. Bagaj ve arka tampon sonra tavan, sonra kaput ve ön tampon uygulaması ile işi bitirirsiniz.
Ürünü iyi çalkalamayı ve ıslak yüzeye sıkmayı unutmayın. :)
Ben turtle wax için de carpro içinde yıkamadan sonra en son aracın her tarafını hızlıca fısfıslayarak ürünü yayıyorum, ( senin de demen gibi benim elim hiç aza gitmez :) sonra basınçlı su ile iyice duruluyorum.. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım, şimdi sam's ceramic bosst aldım forumda bir arkadaştan o gelince onu da deneyimleyince yazarım.. Bakalım o nasıl etki gösterecek.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Genel bi uyarı geçeyim . Konuyu amacı dışı yorumlarla değiştirmeyelim. Ürünle ilgili soruları ilgili mesajı alıntılayıp hızlı soru- cevap gibi konularda cevaplayalım. :)

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Yeni kokular aldım bakalım nasıl olacak dayanımları. Jel kokuyu kendime diğerlerini de arkadaşa aldım takibini yapmaya calisicam dayanım için.

Hayırlı olsun. Aynı marka jel kokuyu bende kullandım ve hiç memnun kalmadım. Kokuyu almak için iyice burnunuza yaklaştırmaniz gerekiyordu umarım sizin ki öyle olmaz.