Stokları Serelim

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi. Bugün stogumuza @emirhaneness kardeşimin ürününe ortak olarak sam's detailing şampuan ekledik. Yanına kullanmadığı tutrle cilayi aldım. Yanında hediye de getirmiş. Ben İstanbul'a giderken Gebze ye uğrayıp elden aldım. Çok teşekkür ediyorum.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok git gel yaşadım, kafa yordum, bir türlü elektrik ve su çekme imkanı bulamadığım için sonunda -hazır biraz da indirime girmişken- bu şarjlı makineyi (Einhell hypresso) aldım.

Kargo bugün geldi, evde banyoda bir kovaya su doldurarak denedim. Döner başlıktaki bazı modlarda elimi acıtacak derecede basınç veriyor. İlk izlenimimde hayal kırıklığı yaşatmadı çok şükür :) Zaten kapalı garajda durduğu için aşırı kirlenemeyen aracımı yıkama konusunda bana yeterli geleceğini ümit ediyorum. İlk fırsatta aracı yıkayıp bir konu açarak detaylı bilgi vermeyi düşünüyorum…

Son düzenleme:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Çinden aldığım 60 tllik kil eldiveni geldi bunun kağıtlı kısmı kullanılacak sanırım ama dokusu acayip yapışkanlı gibi düz bişey deneyeceğim bakalım. Mavi kısım kullanılmıyor dimi?
Evet killi siyah olan yüzeyi kullanacaksınız. Kil kaydırıcı veya benzer bir ürün ile birlikte uygulamayi kolaylaştırabilirsiniz.