Stokları Serelim

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Herkese iyi günler forumun genç bir üyesi olarak çeyizi sizlerle paylaşmak istedim.

Yıkama eldivenim eskidiği için yeni bir eldiven almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz olursa duymayı isterim.
Hepinize iyi forumlar.
Bugün yeni aldığım slopes deluxe wash mitt denedim ama her zaman kullandığın Gtechniq wm2 yıkama eldivenine oranla su emiş fazla olduğu için daha ağır geldi ve çift kova yönteminde biraz eliniz ağrıyabilir. Gtechniq wm2 tavsiye ederim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
@Ozdemirli Bey'den aldığım ab magifoam, ev13, mg lastik parlatıcı ve jant fırçası geldi. Güzel kargolama için teşekkür ederim.
Ayrıca geçen hafta sonu ön yıkama için ev13 ve deri temizliği için ürünleri
@FloweyTurkiye den sipariş etmiştim. Sistem deki arıza nedeniyle dün kargoya verildi. Bugün hepsi geldi. Aslında bu ay stoğuma Shiny garajdan quick detailer ve shiny garajdan lastik parlatıcı eklemek istiyordum. @Her Şey Garajda sitesinden almayı planlıyordum. Geçen hafta cuma sepete atmıştım. Yaklaşık 830 lira idi. Hafta sonu yaklaşık 150 lira zam yapınca site. Bende Enis bey deki ikinci el , sürekli kullandığım ürünlerden ekleme yapmayı tercih ettim. :) ( kargonun paketlenmesi çok iyi).

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhabalar uzun zaman sonra çeyize yeni gelen markadan ufak eklemeler yaptık. @Cila Kutusu İndirimlerini de değerlendirerek ihtiyac olmasa da çeyize muadili ürünleri deneme amaçlı, şeytan dürttü de diyebiliriz :D
Bu masrafa girmemize ürün incelemeleri ile sebep olan sefa hocama da teşekkürler :D
-Deturner Tire Dressing lastik parlatıcısını sefa hocamın incelemesini görünce direkt ekledim çeyiz de 3, 4 farklı marka ürün olsa da mat finis seviyoruz.
-Deturner İron Remover demir tozunu şu ana kadar kullandığım Koch Chemie FB, Flowey R10, Auto Finesse ve Shiny den sonra performansını merak ediyorum.
-Deturnet Wet Coat ise yine muadillerine göre incelemerini beğenip denemek istedim.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@FloweyTurkiye markasından aldığım ilk ürün S3 oldu. konsantre olması ve temizlik kabiliyeti de güzel, beğendim.
Kwazar mercury (taramalı sprey)
Valet pro citrus pre wash kışın sık yıkama yapmayanlar için bence ideal..

Hocam kwazardan memnunmusunuz apc için almayı düşünüyorum ama dediğiniz siteye baktım göremedim stokta ?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Hocam kwazardan memnunmusunuz apc için almayı düşünüyorum ama dediğiniz siteye baktım göremedim stokta ?
Tavsiye ederim, bende apc ve pre wash ürünü sulandırarak ön temizlik ürünü olarak kullanıyorum. Ben bu ürünü aldığım siteyi yazmadım, flowey in S3 ürününü aldığım firmayı yazdım ama bir yanlışlık mı oldu?

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavsiye ederim, bende apc ve pre wash ürünü sulandırarak ön temizlik ürünü olarak kullanıyorum. Ben bu ürünü aldığım siteyi yazmadım, flowey in S3 ürününü aldığım firmayı yazdım ama bir yanlışlık mı oldu?

ben yalnış anladım hocam, internette araştırdım 370-400 tl arası kwazarlar bi bakıp alıcam