Stokları Serelim

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Yaklaşık 2 aydır temizlenmeyen aracın içini bu küçük canavar ile temizledim. Gtechnic wm2 yıkama eldiveninin üzerine bilerek koydum, çünkü boyutu bir yıkama eldiveni kadar alırken tereddütlerim vardı, gücü yeterli olur mu, halıya yapışan yada ince kum taneleri vs gibi şeyleri çekebilir mi diye ama tertemiz yaptı. ihtiyacı olan, almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim. O kadar memnun kaldım.. Ayrıca ucuna takılan hortum aparatı da var ve bu hortuma evdeki klasik süpürgelerin uçları da takılabiliyor, en dar alanları bile sorunsuz süpürebiliyorsunuz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar aracıma f/p olarak temizlik seti almak istiyorum. Lastik parlatıcı, deri temizleme ve bakımı, torpido parlatıcı, hızlı cila gibi ürünler almak istiyorum ne önerirsiniz?

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Cila kutusunun forum7 kodu ve iyzico nun %20 geri ödemesiyle bende magifoam 5 litre + superclean 60X90 cm bez aldım.Kampanyayı haber verenler için teşekkür ederim.

detayondan hep görüyordum hem lastik hem jant temizlediği için pratik olur diye 2 adet K2 neorim ve araç iç plastikleri için k2 purio aldım.:)