Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Markanin ürünlerinin %80 ini siparis ettim test ettiklerim oldu,testten kalan ürün olmadi genel anlamda.Bunlari paylasirim sizlerle zaman buldukça.

Birde şu konuya açiklik getireyim dostlar ADBL Hybrid Glass Cleaner bu ürün icerdigi hidrofobi nedeniyle camlarda su iticilik gerceklestirebiliyor.
Bu ürün cam su kaydirici ürün degildir.
Örnek Cam Su Kaydiricilar K2 Vizio,Soft99Glaco,Nasiol Glassshild,Angelwax H2GO,Wetproff Easy&Coat vs gibi
Cam su kaydirici ürünlerle kiyas etmeyin,hidrofobi konusunda bu ürünlerle mukayese etmeyin.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Kova ile yıkama yapmıyordum ancak kış şartlarında kovasız temizlik çok zor oluyordu. Eğer çok kostikli bir şampuan kullanılmaz ve kovasız yıkama yapılır ise QD ler ile devamlı yıkama sonrası kaportadaki kirleri toplamak gerekiyor.

Dandik bir kovada başlangıç yapıp chemical guys kova+çivili kapak + dirt trap üçlüsüne upgrade ettim. Tek kova çok eldiven ile yıkama yapacağım

Kova şampuanı olarak good stuff Aqua Softa şans vermek istedim. Yeni formül ile Suyun içindeki mineral ve kireçleri %50 ye indirdiğini belirtiriyorlar. Kayganlık konusu ise üreticinin reklamını yaptığı bir konu. Good stuff \ work stuff hiç yanıltmadı bugüne kadar, umarım bu ürün de başarılı çıkar.

Son düzenleme: