Stokları Serelim

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
az çok msjlaşmalarını okudum. kimse seni sistamatik olarak bu şekilden vazgeçirmemiş. :) senin demir tozu sökücü olarak çok yogun ve agır bir kimyasal barındıran ejderha'nın nefesi ürününüden (dragon's breath ) bahsetmen neticesinde o ürün için bu yorumlar yapılmış.

kaldı ki üstadlar bu konuda çok haklılarda. ama verdigin video bambaşka bir ürün ve sulandırılarak kullanılıyor. çünkü demir tozu sökücü özelligi yok.
haaa her demir sökücü ürün çok kalın yani yogun kıvamda mı. hayır.

kısaca sorun üründe.

ben şahsi fikrim olarak her yıkamada demir .tozu sök (dts) diyelim artık yazması sıkıcı kullanma taraftarı degilim. uzun ve düzenli kullanım sonucu paslanma vb sorunlar çıkabilir. bu % 100 olacak anlamına gelmemekle birlikte dst kullanmak ihtamaller arasına bu seçenegide eklemekte.

yine ben kullanacagım bunu önemsemem diyorsan dst konusunda @Ozgur_gs_91 sana her bir ürünün artı ve eksi bilgilerinin verecektir.. hatta tr' de bulamayacaklarının bile.:)

gelelim jant temizleme işinde pompa kulanma işine.

ben zaten halihazırda bu şekilde temizlik yapıyorum. yabanmersininin ( bilberry ) köpürme yetenegini kullanıyorum. normal kova şamp. ve ön yıkama (pre wash), kar köpügü ( snow foam ) ürünleri hatta özel kirler için üretilmiş şap. karışımlarını kirlilik durumuna göre çeşitli ölçülerde kombo yaparak kullanıyorum. ve bunları pompalı ilaçlama ile yapıyorum.

yani verdiginiz video sizin aklınıza yapmış begenmişsiniz alın ve deneyin. bende bu sitemi öneriyorum size.

son olarak bir kaç video da benden gelsin .

Neden dragon's diye diretmemin sebebi o üründen memnun olmam. Aslında bilberry de güzel ürün. Jantlara ne kadar koruma ürünü de sürsem bi dts ürünü istiyor. Basınçlı pompa'nın köpük yapıp yapmaması pek mühim değil benim için. Önemli olan spreylemeden kurtulmak.
Sorumu tekrar düzelterek sorayım
Basınçlı el pompası ile demir tozu sökücü önerisi olan var mı? :D
Marka takıntım yok önemli olan pompa ile atabilmek ve TR'de bulabilmek :)

Şimdi oldu sanırım

Mydyingwish

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Neden dragon's diye diretmemin sebebi o üründen memnun olmam. Aslında bilberry de güzel ürün. Jantlara ne kadar koruma ürünü de sürsem bi dts ürünü istiyor. Basınçlı pompa'nın köpük yapıp yapmaması pek mühim değil benim için. Önemli olan spreylemeden kurtulmak.
Sorumu tekrar düzelterek sorayım
Basınçlı el pompası ile demir tozu sökücü önerisi olan var mı? :D
Marka takıntım yok önemli olan pompa ile atabilmek ve TR'de bulabilmek :)

Şimdi oldu sanırım
Ben AutoFİnesse iron out kullanıyorum Memnunum. Hem kaportada hem jantlarda güzel iş çıkarıyor.. Ancak bereketsiz ürün. Sulandırma yok.

İçeriğinde Dragons da olduğu gibi farklı temizleyiciler yok. Kokusu bildiğiniz gibi işte.

Ancak çok kullanmadığım için sulandırılmaması sorun değil benim için.

Başka marka kullananlar yorum yapacaktır. Özellikle @Ozgur_gs_91

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Stoklara yeni diskler ekledim spor diskler. Üstünüde boyadım takılmayı bekliyorlar şuanlık

Ekli dosyalar

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sarı kapak sipariş ettim fakat beyaz gönderilmiş. Firmaya ikisi arasındaki farkı sordum. Beyaz kapak geliştirilmiş versiyonmuş. 1 litre kullan kullan bitmez, umarım memnun kalırım :)
Hayırlı olsun ürün ile ilgili yorumlarını bekliyoruz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Sarı kapak sipariş ettim fakat beyaz gönderilmiş. Firmaya ikisi arasındaki farkı sordum. Beyaz kapak geliştirilmiş versiyonmuş. 1 litre kullan kullan bitmez, umarım memnun kalırım :)
Bu hafta sanyide tanidik bir usta pasta yaparken bunu kullaniyordu. Biraz deneyeyim dedim bir panel denedim. Biraz fazla tozuttu. Sizinde yorumlarinizi bekliyoruz

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu hafta sanyide tanidik bir usta pasta yaparken bunu kullaniyordu. Biraz deneyeyim dedim bir panel denedim. Biraz fazla tozuttu. Sizinde yorumlarinizi bekliyoruz
Sarı kapaklı ürün de tozutuyordu. Bu da aynı demekki. Fakat Menzerna ve Scholl Concepts ile aralarında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. Uyulama yaparken maske ve gözlük taktığım için tozutmayı pek dert etmiyorum :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Sarı kapaklı ürün de tozutuyordu. Bu da aynı demekki. Fakat Menzerna ve Scholl Concepts ile aralarında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. Uyulama yaparken maske ve gözlük taktığım için tozutmayı pek dert etmiyorum :)
Simdi kapak mevzusunu tam hatirlayamadim sarimiydi beyazmiydi farazi konusmak olmasin. Belki benim kullandigim sari kapak olabilir :)

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun, merakla denemenizi bekliyorum. Nereden aldınız.
Teşekkürler. Crystal Sealant'ı waxpack.co.uk sitesinden aldım. Türkiye'ye gönderim yapıyor. Moonlight'ı in2detailing.co.uk adresinden İngiltere'deki arkadaşıma gönderdim. Maalesef Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.

Bu arada Tac System firmasına Türkiye distribütörünü sordum, Detailbox olduğunu söylediler. Görkem Bey ile görüştüm, ürünleri şu anda denediğini, 1.5 ay sonra yeni sipariş vereceğini söyledi. Yani yakında bu firmanın ürünlerine ulaşabilicez. Ürünlerini incelerseniz Gyeon ve CarPro ile benzer olduğunu görebilirsiniz. Bu firmalara birçok ürün ürettiği söyleniyor. Tac System ürünleri yurt dışında beğenilerek kullanılıyor. Fiyat olarak Gyeon'dan ucuz olacağını düşünüyorum.