Stokları Serelim

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #421
+1 Nereden temin edildi acaba? Gümrük yine sıvı ürünlere geçiş izni mi vermeye başladı, öyle olduysa yakarım gezegeni :D
Wowo's Crystal Sealant gümrükten sıkıntısız geçti, 1 haftada elime ulaştı. Ama kargo ücreti çok pahalı, şu ana kadar İngiltere'den sipariş verdiğim ürünler içinde en yüksek kargo ücretini (13 pound) bu firmaya ödedim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Wowo's Crystal Sealant gümrükten sıkıntısız geçti, 1 haftada elime ulaştı. Ama kargo ücreti çok pahalı, şu ana kadar İngiltere'den sipariş verdiğim ürünler içinde en yüksek kargo ücretini (13 pound) bu firmaya ödedim.
13 pound, TL'ye çevirilene kadar çok mantıklı bir ücret olarak gözüküyor :(

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
13 pound, TL'ye çevirilene kadar çok mantıklı bir ücret olarak gözüküyor :(
Hem dediğiniz gibi, hem de bu firmanın gönderim ücreti diğer firmalara göre yüksek. Genelde İngiltere'den 7-10 pound arası bir gönderim ücreti tutar.

Ürünün jantlarda 7.5 ay kaldığını okuyunca almak istedim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hem dediğiniz gibi, hem de bu firmanın gönderim ücreti diğer firmalara göre yüksek. Genelde İngiltere'den 7-10 pound arası bir gönderim ücreti tutar.

Ürünün jantlarda 7.5 ay kaldığını okuyunca almak istedim.
13 pount çokmuş gerçekten ama 7,5 ay iyi süre.Ben bi siteyi gezeyim bakalım kısmet.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu değişken kurlarla kimsenin kolay kolay yeni ürün getireceğini sanmam. Hem piyasa dar hem de zaruri bir harcama değil.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Koreli beze sonunda kavuştuk. Erdem kardeşim sağolsun.
Buna bez demek ne kadar doğru bilmem
90x70 ebadında ve 770gr. Yuh

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun büyük havlu kullanım olarak zor olabiliyor bu yüzden mamut sevmemiştim. medium boyuda mantıklı gibi large boydan bölüp motorsiklet veya jantlar için mini bir havluda çıkartılabilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun büyük havlu kullanım olarak zor olabiliyor bu yüzden mamut sevmemiştim. medium boyuda mantıklı gibi large boydan bölüp motorsiklet veya jantlar için mini bir havluda çıkartılabilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Bakalım hocam. Ben hiç büyük havlu kullanmadım biraz zor olacak belli. Suyu da emince iyice ağırlaşır. Arefe denerim artık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi