Stokları Serelim

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Jo Moyner JM-500

Araç dışındaki piano black yüzeylerde kullanmak için aldım. Yumuşaklık hissiyatı gayet güzel, kıllar nazik ve yüzeye zarar verecek gibi durmuyor. Kimyasala dayanıklı yapısı da uzun vadeli kullanım için avantaj.

Öncesinde Work Stuff Albino Orange kullanıyordum, bana biraz sert geldiği için bu ürüne geçiş yaptım. İlk izlenimim olumlu, umarım uzun süre sorunsuz kullanmak nasip olur.

İlerleyen zamanda dayanıklılık ve performans konusunda güncelleme yaparım.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Purestar dublex 45x75 1100GSM havlumuz

Bir havlunun belirtilen gsm değerini taşıdığını anlamak için boyutunu m2 bazında bulup çıkan sonucu gsm değeri ile çarpmamız gerekiyor bu havlu için;
0,45x0,75=0,3375
0,3375x1100gsm=371 gram ağırlığa sahip olması gerekiyor havlumuz 380gram geliyor

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bagajda fazla ürün tutmayı sevmeyen biri olarak, pratik ve düzenli bir çözüm arıyordum. Meguiar’s bagaj çantası tam da bu ihtiyaca yönelik olmuş oldu. Haneye hayırlı olsun.

2-3 mikrofiber bez, 1-2 detay fırçası ve birkaç ufak ürün için yeterli iç hacme sahip. Malzeme kalitesi ve markanın şıklığı da cabası. Bagajda dağınıklığa son verirken, sade ve profesyonel bir görüntü sunuyor.

Her ne kadar orjinal ürün olmasada kalitesini beğendim. F/P

Hepsiburada Linki: https://app.hb.biz/vDBjsTwQsGDR

Fiyat: 300₺

GhostSoldier

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimdeki güncel ürünlerin listesi bu şekilde.

ADBL Synthetic Wax
Vonixx Carnauba Plus Cleaner Wax
Valet Pro Beading Marvelous

ADBL Yeti
Hybrid Solutions Ceramic Wash and Wax
Valet Pro Combo 2

Deturner Interior QD
Deturner Interior Matt
Adams Super VRT
Meguiars M40
K2 Sigma

K2 Roton
Flowey R1
Auto Brite Whell and Tyre Cleaner

Auto Brite Clear View
Domol Cam Temizleme Köpüğü
K2 Nuta Max
Meguiars Glass Cleaner
IGL Coatings Ecocoat Window

ADBL Typhoon

K2 Bono
K2 Aluchrom
K2 Lamp Doctor
K2 Lamp Protect
ADBL Bonnet
3D Final Touch

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul

Wax öncesi uygulamak için tercihim Auto Brite Cherry Glaze’ den yana oldu. Forumda çok övüldüğünü görünce Kova yıkaması için Velvet’ i denemek istedim.
@Atasev’ e teşekkür ederim.
Cherry glaze benim de favorilerimden, güzel ve parlak günlerde kullanmanızı dilerim. Lakin birşeyi tam anlamadım, Wax dan önce glaze mi uygulayacaksınız? Eğer evet ise muhtemelen wax ın kalıcılığını azaltacak.

Geçmişte bende aynı şekilde yaptım, kalıcılığı azalttığını öğrendiğimde, sıkıntı yok bir daha uygularız diyordum :))

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
symbole environ

mr diy de denk geldim arkadaşlar 215₺. 1 tane stoğa ekledim başka bi tip vardı lastik parlatıcı sürerken beni baya bir yoruyordu. Birde bunu deniyelim bakalım nasıl olacak
10 yıkamadır kullanıyorum neredeyse sıfır dökülme kesinlikle fiyatını hak ediyor.