Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
2-3 ay önceki çeyize eklentiler. Diğer eklentileri de bugün Dubai ye getirdim sağsalim. Onların da resmimi atacam. Çeyiz artık toplu şekilde resimlenemeyecek boyuta geldi. ;)

Ekli dosyalar

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kur artışlarından önceki son alışverişlerle çeyize yapılan eklentiler sağsalim Dubaide dolaba koyuldu. Sıra bu sezon arabaya vakit buldukça girişmekte. İlk iş 2 buçuk aydır kapının önünde yatan yıkanmamış aracı yarın bi ferahlatmak. ;)

Ekli dosyalar

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kur artışlarından önceki son alışverişlerle çeyize yapılan eklentiler sağsalim Dubaide dolaba koyuldu. Sıra bu sezon arabaya vakit buldukça girişmekte. İlk iş 2 buçuk aydır kapının önünde yatan yıkanmamış aracı yarın bi ferahlatmak. ;)
Hayırlı olsun, uygulama resimlerini bekliyoruz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dubai'de kaliteli buraya göre uygun fiyatlı bir katı wax yok mu hocam, buraya getirebileceğiniz :) Gerçi Dubai'de bir şey uygun fiyat olabilir mi emin değim.
Dubaide uygun fiyatlı birşey olması malesef söz konusu değil dediğin gibi dostum. Çok fazla detailing ürünleri de yok. Gyeon distribütörü bulmuştum fiyatları iyiydi kur normal seviyede iken Türkiyeye göre 1.5 kat ucuzdu. Burada dolar sabit kur kendi para birimleriyle. Bir de Zymöl şampuan; qd ve deri temizleyici vardı nispeten uygun fiyata eski kurlarla. ;) katı wax lazımsa ö.m atabilirsin çeyiz geniş böleriz paylaşırız veririz lazım bişi oluraa beğendiğin. ;)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dubaide uygun fiyatlı birşey olması malesef söz konusu değil dediğin gibi dostum. Çok fazla detailing ürünleri de yok. Gyeon distribütörü bulmuştum fiyatları iyiydi kur normal seviyede iken Türkiyeye göre 1.5 kat ucuzdu. Burada dolar sabit kur kendi para birimleriyle. Bir de Zymöl şampuan; qd ve deri temizleyici vardı nispeten uygun fiyata eski kurlarla. ;) katı wax lazımsa ö.m atabilirsin çeyiz geniş böleriz paylaşırız veririz lazım bişi oluraa beğendiğin. ;)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sağolun, eksik olmayın. Çeyizin maşallahı var. Aslında ben birazda meraktan sordum şöyleki: Bu Birleşik Arap Emirliğinde aşırı lüks wax'lar var olarak biliyorum. Hani Zymol'ün, Svisswax'ın en top ürünleri acaba böyle bir şey denk geldiniz mi diye merak ettim. :)