Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #941
Vardır mutlaka da ben içlerinde değilim. Kapısının önünde arabasını yıkayan gariban bir adamım. Etrafta fena araçlar var ama hakettikleri detayı gördüklerinden kuşkuluyum; fakat hava şartlarından dolayı araçlar temiz genel oalrak.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
bu sanat galerisi için ziyaret saatleri belli mi:)maşallah
abi nerelerdesin özlettin.
Onur hayırlı olsun Yumuşaklığı nasıl resime göre biraz sert gibi geldi.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ürün bende de var. 4 adet almıştım vakti zamanında 10 tl den. orta sert bir yapısı var. ama esnek kıllar. ele alıp direk avuç içinde sıkınca hemen kıvrılıyor ve sadece yumuşatılmamış uç kısımları batıyor. el deri hassasiyeti tesinde. jant kullanımında bir sorun yaratmayacak düzeyde.

ama iç kılların burgulandıgı metal tel kısım ısıya maruz kaldıgında ve güçlü kimyasallara maruz kaldıgında kılların sertleşmesine ve uzun vadede kıllarda sertleşme ve yapısal bozulmayla kırılmalar kopmalar başgösteriyor.

yine uç kısmında bulunan koruyu plastik parça yumuşak ve bu jantla temas sırasında baskıyı sönümsemesi başarılı ama alelade takılmış olması ve ileri geri hareketlerde çıkması sözkonusu. buda çok güzel bir derin çizige yolaaçmakta başarılı olcaktır DİKKAT!!!

yine pek uzun ömürlü bir ürün degil. 1 yıl anca gitti. düzenli kullanımda. oda f/p için kabul görebilecek bir süre.

yine iyi temizlik yapıyor .kaliper jant arasına bu esnek yapısı sayesinde süzülerek girmesi başarılı. tabi bi ez degil üstad;) testimizden geçti yani .:utandim: 20181006_144752.jpg

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

ürün bende de var. 4 adet almıştım vakti zamanında 10 tl den. orta sert bir yapısı var. ama esnek kıllar. ele alıp direk avuç içinde sıkınca hemen kıvrılıyor ve sadece yumuşatılmamış uç kısımları batıyor. el deri hassasiyeti tesinde. jant kullanımında bir sorun yaratmayacak düzeyde.

ama iç kılların burgulandıgı metal tel kısım ısıya maruz kaldıgında ve güçlü kimyasallara maruz kaldıgında kılların sertleşmesine ve uzun vadede kıllarda sertleşme ve yapısal bozulmayla kırılmalar kopmalar başgösteriyor. pek uzun ömürlü bir ürün degil. 1 yıl anca gitti. düzenli kullanımda. oda f/p için kabul görebilecek bir süre.

yine iyi temizlik yapıyor .kaliper jant arasına bu esnek yapısı sayesinde süzülerek girmesi başarılı. tabi bi ez degil üstad;) testimizden geçti yani .:utandim: Ekli dosyayı görüntüle 2035

Bende diyorum wikipedia falan niye kapalı memlekette daha ne yorumlar,ne testler çıkacak böyle ortaya karışık bilemiyoruz abi valla :utandim:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

ama iç kılların burgulandıgı metal tel kısım ısıya maruz kaldıgında ve güçlü kimyasallara maruz kaldıgında kılların sertleşmesine ve uzun vadede kıllarda sertleşme ve yapısal bozulmayla kırılmalar kopmalar başgösteriyor. pek uzun ömürlü bir ürün degil. 1 yıl anca gitti. düzenli kullanımda. oda f/p için kabul görebilecek bir süre.

yine iyi temizlik yapıyor .kaliper jant arasına bu esnek yapısı sayesinde süzülerek girmesi başarılı. tabi bi ez degil üstad;) testimizden geçti yani .:utandim: Ekli dosyayı görüntüle 2035
Bilgilendirme için teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ