Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Infinity'nin hala zamanı gelmedi mi? Tabi ki unutmadım :komik:.
Vay adam pusuda bekliyormuş ya la:) Antalya için daha vakti var, yağmurlar başlasın onu bekliyorum biraz .Ama en geç bir ay içinde uygularım, bende sabırsızlanıyorum açıkçası. Bir de en son zymöl concours uygulamıştım, ona da kıyamıyorum biraz:utandim:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Vay adam pusuda bekliyormuş ya la:) Antalya için daha vakti var, yağmurlar başlasın onu bekliyorum biraz .Ama en geç bir ay içinde uygularım, bende sabırsızlanıyorum açıkçası. Bir de en son zymöl concours uygulamıştım, ona da kıyamıyorum biraz:utandim:
1 aydır bu konuyu bekliyorum valla. Anca CG Diablo görüyoruz :D.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayır şu an üretici nasıl bir sürpriz içerisindedir acaba. Adam boya fırçası üretiyor.

Hiç beklemediği boydaki fırçalar, amazon.com.tr' de bir iki gün içerisinde tüketiliyor. Ki amazon.com.tr açılalı zaten 2 hafta oldu.

Enterasan hakikaten.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet alman forumlarda 90% bunu tavsiye ediyorlar. Burdan temin ettim.Yurtdisi kargolari yok yanliz.En azindan bu sitede.
duw-tuner.de - Tuga Alu-Teufel Spezial Felgenreiniger Sprayer 1000 ml Tuga
Amazon'da kargo bedavayken alınıyordu bu ürün. Hatta bir dönem litresi 29 liraya geliyordu.

Herkes özelden Umur hocam al da bana da böl diye mesaj atıyordu. Ulan ne güzel günlerdi beee. Günler güzeldi. Bölme kısmı öööghh kusmuk günlerdi gerçi. Bu jant temizleyiciler evde bölmeye uygun değil. Aslında bunun kokusu nispeten daha hafifti olarak aklımda kalmış.

Son düzenleme: