Stokları Serelim

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Bende stok için birkaç birşeyler aldım kısmetse yarın birkaç tanesini paylaşacağım ama gözbebeğim, başımın tacı, yıllardır hayallerimi süsleyen malzeme @Murat abide. Müsait bir zamanda göndermesini bekliyorum asıl bombayı o zaman patlatacağım. Tabi o bomba içime içime patlayabilirde

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
18” sessiz oluşu yumuşaklığı rakiplerinden ucuz olması tercih ettirdi yaz gelsin net sonuç ortaya çıkacak inş teşekkür ederim :)

Hiç korkmayın tam yeri olmamasına rağmen istanbulparkta, körfez pistinde bile bana mısın demedi az ömrünü yedik o kadar , üzmeyecektir :komik::komik: kazasız,belasız günlerde kullanın

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hiç korkmayın tam yeri olmamasına rağmen istanbulparkta, körfez pistinde bile bana mısın demedi az ömrünü yedik o kadar , üzmeyecektir :komik::komik: kazasız,belasız günlerde kullanın
Amin Rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun inş teşekkür ederim yeni boyalı jant sıfır lastik olunca iyi olacak sabırsızlıkla yaz olsun diye bekliyorum :mutlu:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 3640
Ürünler ülkemize yeni giriş yaptı, ilk ben aldım heralde. Koch snow foam ve demirtozu sökücü kaporta için. Hafta içi deneme yapacağım inşallah.
Onur hayırlı olsun Koch Chemie çok seviyorum fiyat ve performans oranını takipteyim. Özellikle demirtozu çözücü eski fb ile kıyaslarsan yorumların önemli. Bu rrr sadece kaporta için mi jantta kullanılmıyor mu?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ekli dosyayı görüntüle 3640
Ürünler ülkemize yeni giriş yaptı, ilk ben aldım heralde. Koch snow foam ve demirtozu sökücü kaporta için. Hafta içi deneme yapacağım inşallah.
GSF yi geçenlerde sormuştum abi size almışsınız biran önce yorumlarınızı bekliyorum. Fiyatlar nasıl? Rrr fb ile kıyaslanınca çok hızlı reaksiyon gösteriyormuş

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur hayırlı olsun Koch Chemie çok seviyorum fiyat ve performans oranını takipteyim. Özellikle demirtozu çözücü eski fb ile kıyaslarsan yorumların önemli. Bu rrr sadece kaporta için mi jantta kullanılmıyor mu?
Açıklamasında jantlara kullanabilirsiniz yazmış. Fb den daha iyi olduğu söyleniyor. Deneyecez bakalım.