Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #1,701

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Boldan hallice olmuş hem yazık ürünü hem silerken koluna. Normal ebat bir araca ortalama katı wax 6-7 gr gider. Hadi en fazla 10gr elini prof ayarlayamazsan.
Orta sınıf bi araç için Ortalama 12-15 gr civarı wax kullanılmalı. Fazlası silmeyi zorlaştırır. Ultra ince sürünce 6-8 gr civarı gider ama bunda aracın bazı yerleri korumasız kalma riski olur onun içinde ikinci kat uygulama gerekir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Orta sınıf bi araç için Ortalama 12-15 gr civarı wax kullanılmalı. Fazlası silmeyi zorlaştırır. Ultra ince sürünce 6-8 gr civarı gider ama bunda aracın bazı yerleri korumasız kalma riski olur onun içinde ikinci kat uygulama gerekir.

Süleyman normal boyut sedan araca 10gr da anlaşalım düzgün katı wax için olur mu? ;) ne yaparsan yap 7 araçta fusso bitmemeli yoksa aramızdaki 2-3 gr fark kabul edilebilir. Sen jeepten bmw den alıştın boyuta ben de s6 dan ;) polo golf falan 6-7 grama bitiririm ben rahat rahat her yer de kaplanır. ;) panamera ya ne kadar gider acaba zymöl Glasur elle? :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman normal boyut sedan araca 10gr da anlaşalım düzgün katı wax için olur mu? ;) ne yaparsan yap 7 araçta fusso bitmemeli yoksa aramızdaki 2-3 gr fark kabul edilebilir. Sen jeepten bmw den alıştın boyuta ben de s6 dan ;) polo golf falan 6-7 grama bitiririm ben rahat rahat her yer de kaplanır. ;) panamera ya ne kadar gider acaba zymöl Glasur elle? :)
panameraya glasür elle 15-17 gr civarı gider. Fusso nun kendi pedi biraz fazla kullandırıyor ben 20 araç civarı uygulama yaptım diye hatırlıyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
panameraya glasür elle 15-17 gr civarı gider. Fusso nun kendi pedi biraz fazla kullandırıyor ben 20 araç civarı uygulama yaptım diye hatırlıyorum.

Evet fussonun pedi biraz farklı ürünü yiyor. Ancak onun dışında biraz da sert gibi. Aracı çizebileceğini düşünüyorum ben. Sen ne diyorsun abi bu işe?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Evet fussonun pedi biraz farklı ürünü yiyor. Ancak onun dışında biraz da sert gibi. Aracı çizebileceğini düşünüyorum ben. Sen ne diyorsun abi bu işe?
Aynen can ben o pedi artık kullanmıyorum sert yapıda ve çizme riski var yapmış olduğum cd çizik testinden geçemedi.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun Onur
Rötuş kalemleri iş görüyor mu? Takipteyim.
Mavi eldiven yorumlarını da bekliyorum
Aslında hiç ilgimi çekmezken @nuriksari nin methiyeleri sayesinde takibe aldığım bir ürün
Artık bir iki methiye de sen düzersen kendimi daha fazla tutamayıp siparişi geçerim :)
Ben de Nuri yüzünden aldım, bakalım nasıl çıkacak.
Kalemleri deneyince yazarım.