Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkür ederim Kutas :) . Siyah başlığı denedim şimdi. Diğer 2 başlık gibi dibine kadar sıkılmadı normal midir bu durum? Birde kutudan 2 tane silikon jel gibi birşey çıktı bunun olayı nedir biliyor musun ?
Zamanla kuruyor abı pompanın ici ve ringler onları sıkmak gerekiyor ben 1 inçi ayin sonunda 10uncu kullanımda yağladım biraz. Silikon yağ olduğu yaziyor pompa sertleşmeye başlayınca yaparsınız

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Murat hayırlı olsun @Murat güle güle kullan. Lucullan sanırım yanlış hatırlamıyorsam ben de incelemiştim sepette duruyor 10-15 ürün ile birlikte aliexpresste :) Kullanınca izlenimlerini aktarırsan ona göre yol gösterir benim gibi almayı düşünenlere de. Bendeki klin korea duonun yanına jant ve kapı araları için mini ya da medium alacaktım fakat bulması zor bu iş yaparsa değerlendirirm alternatif olarak.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Murat hayırlı olsun @Murat güle güle kullan. Lucullan sanırım yanlış hatırlamıyorsam ben de incelemiştim sepette duruyor 10-15 ürün ile birlikte aliexpresste :) Kullanınca izlenimlerini aktarırsan ona göre yol gösterir benim gibi almayı düşünenlere de. Bendeki klin korea duonun yanına jant ve kapı araları için mini ya da medium alacaktım fakat bulması zor bu iş yaparsa değerlendirirm alternatif olarak.
teşekkürler evet lucullan kapı araları için aldım mamutla pek mümkün olmuyor kullanınca izlenimlerimi aktarırım

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dürüm kasa seramiklerim geldi. Eski model ürünlerin içindeki uygulama talimatının olduğu kağıttan farklı bir kağıt çıktı. Yine nette görsellere baktım. Fiyatı 6-7 dolar olan ürünlerden de farklı gibi. Yazı fontu ve baskısı da farklı duruyor. Ayrıca orijinal Mr. Fix ürünlerini kim üretiyor bilmiyorum ancak kağıtta yazan mail adresindeki isim üretici ise (glasklare-coat) bu isim altında farklı ürünler olduğunu biliyorum. Yine ürünün kokusu da evdeki diğer ürünlerden farklı. Sonuç olarak kutulu olmamasını da eklediğimizde orijinal olmadığı konusunda pek şüphe kalmadı bende. Yine de jantlarda, bisiklet kaskımda vs. kendine yer bulur gibi.
47B6AEE5-79F5-4976-9C0D-9AB82A7E5D77.jpeg 6EDF3DFE-463C-4CE5-85EC-9032875C219C.jpeg

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian hocam orijinal ürün linki var mı, bir tane de öyle alalım :)

US $5.76 69% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Şu link var bende ama emin olamıyorum artık...

@onurçiko orijinal ve sahte Mr.Fix karşılaştırma konusu açılacaktı diye hatırlıyorum, akıbeti hk. bilgi alabilir miyiz?
Açıkçası ben de hangisi orijinal hangisi değil bilmiyorum. Geçen sefer en çok sipariş verilene göre filtreleyip oradan sipariş vermiştim ancak sanırım o da orijinal değilmiş. Gerçi benim jantlarda yine de iyi iş çıkarmıştı. Ayrıca @Pro 'nun konusundaki ürünün de sahte olduğu söylendi ancak o da gayet güzel sonuç vermişti. Çok da takılmamak lazım belki de.