Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Fırçaları nereden temin ettiniz acaba? Çok güzeller :D
@ttopak cvp vermiş. Bende koçtaşdan aldım. Şu an için en uygun fiyat burada. Almayı düşünüyorsanız vernik fırçasını ve yaglı boya fırçasını es geçmeyin derim.
Vernik fırçası iç temizlikte çok kullanışlı kılları çok çok yumuşak ama bir okadar dayanıklı.
Yaglı boya fırçası ise kırmızı olan ben onu swissvax lastik fırçası gibi kullanacağım tam işinin ehli gibi görünüyor bakalım . Mavi bilindik detay için. Uzun olan lastik jant arkası davlumbaz motor gibi yerlerde çok elverişli. Başka bir marka modelini kullandım bu yenisi daha saglam. İki çeşiti var. Tutma sapını arka tarafı boş olan firma sonradan maliyetten kaçmış anladığım daha hafif ve dayanıksız. Bulursanız bundan almaya çalışın. Tabi hepsinin en büyük artısı demir metal bir kısmının olmaması. Resimlerini koymayı unutmuşum.
20190115_144107.jpg 20190115_144112.jpg 20190115_144120.jpg 20190115_144125.jpg

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
12 Ocak'ta sipariş vermiştim bugün geldi. :)
MJJC cam bezi ve jant fırçası.
Güzel fırça, koruyucu kapak yapmaları iyi olmuş, karton kutu içerisinde gelmişti benimki ve ezilmişti. Deforme olmuştu kıllar. Hala da düzelmedi.

Güle güle kullanın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel fırça, koruyucu kapak yapmaları iyi olmuş, karton kutu içerisinde gelmişti benimki ve ezilmişti. Deforme olmuştu kıllar. Hala da düzelmedi.

Güle güle kullanın.

Teşekkürler. Benimki bu şekilde karton kutu içerisinde geldi çok şükür bir deformasyon yok. :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun, nasıl kılları falan, sert mi. Kalite hissi veriyor mu. Çabuk dökülecek yada kıralacak gibi mi vs vs..???
Teşekkürler, böyle büyük boy ilk fırçam ama tüyleri yumuşacık ve sap kısmı gayet sağlam yani ele alınca güven ve kalite hissi veriyor.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Güle güle kullanın.

Bende bu degil ama ez detailing’in cok benzer belkide ayni olani var. Sicak suya sokup biraz bekletince killari eski formuna geliyordu isterseniz deneyin belki is yapar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

Adresleri alabilirsem en kısa zamanda kargoları göndereceğim :)

Logo kullanımı için müsade eden @Pro adminimize de teşekkürler :fisilti: