Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Denemek için 1 tane 1 litre 1 tanede yarım litre aldım bakalım hangisi benim için daha kullanışlı olucak :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun, Bagajdaki çantaya sığması için ben 0.5 lt. olan şişeleri tercih ediyorum hep :)

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
kahve rengi araçta nasıl olur mu acaba? @ege abi?
Ürünü ben kullanmadım. Turtle waxın bazı ürünleri gerçekten çok saçma olabiliyor.
Tecrübe edenler söylerler lakin gördüğüm kadarıyla carnauba olan Bi sorun çıkarmaz gibi içerik oranları. E katılımda önemli. ama o ön Temizleyici bildiğin siyah boya pikmentleri içeriyor yada sadece iş olsun diye ürüne renklendirici koymuşlar ve siyah olmuş. Yine o ürün ya silikon yada polimer içeriyor ki çizik doldurucu etkiden bahsetmiş. Ben olsam kullanmazdım başka renk araçta. Yinede sen bilirsin.
Ama ürün ambalaj etiketinde hasarlı diyor dikkat.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
hayırlı olsun @ege kaçırdığım üzüldüm bunları
Ah ah ilk gördüm instadan tam yazacaktım ki alım yapınca stok yok yazdı. Yüzüm kızardı. Şimdi nasıl paylaşayım stok konusunda dedim lakin yapabilecek bir şey gelmiyor elden. Utana sıkıla koydum aslında. Af buyur üstad. Bida ki ne almadan paylaşırım kime kısmetse artık.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ah ah ilk gördüm instadan tam yazacaktım ki alım yapınca stok yok yazdı. Yüzüm kızardı. Şimdi nasıl paylaşayım stok konusunda dedim lakin yapabilecek bir şey gelmiyor elden. Utana sıkıla koydum aslında. Af buyur üstad. Bida ki ne almadan paylaşırım kime kısmetse artık.
Üstadım utanacak sıkılacak bir durum yok vallahi. Senin elinde olan bir durum değil en nihayetinde. Senin almana kendim almış gibi sevindim gerçekten.
Hele sen şu şampuanı bir dene bakalım. Hazır kış şartlatındayken. Ne diyeceksin. Senin yorumunu merak ediyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Üstadım utanacak sıkılacak bir durum yok vallahi. Senin elinde olan bir durum değil en nihayetinde. Senin almana kendim almış gibi sevindim gerçekten.
Hele sen şu şampuanı bir dene bakalım. Hazır kış şartlatındayken. Ne diyeceksin. Senin yorumunu merak ediyorum.
İlk fırsatta deniyeyim. Ama açıkçası çok büyük beklentim yok. O koruyucusu bile söküp koklamadım bile. Ama turtle kin 5-6 şampoo sunu kullandım. En iyisi mavi eski kir cilalı olanını severim. 4 yıllık Bi tane halen duruyor. Bunla alakası degil ama Çogu detaycının aksine ben cilalı şampoo seviyorum.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İlk fırsatta deniyeyim. Ama açıkçası çok büyük beklentim yok. O koruyucusu bile söküp koklamadım bile. Ama turtle kin 5-6 şampoo sunu kullandım. En iyisi mavi eski kir cilalı olanını severim. 4 yıllık Bi tane halen duruyor. Bunla alakası degil ama Çogu detaycının aksine ben cilalı şampoo seviyorum.
Cilalı sevmen enteresan üstad, fena perdeliyor çünkü ha güzel parlaklık verebiliyor o ayrı. Mesele cg extreme wash and wax, flowey wash and wax, valetpro poseidon iyi bu konuda. Ama ne bileyim ben pek tercih etmem.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Cilalı sevmen enteresan üstad, fena perdeliyor çünkü ha güzel parlaklık verebiliyor o ayrı. Mesele cg extreme wash and wax, flowey wash and wax, valetpro poseidon iyi bu konuda. Ama ne bileyim ben pek tercih etmem.
Hep diyorum belli başlı kurallar dışında detay işi tamamen kişisel. Tatminkarlık yakalandımı gerisi önemli degil. Cilalı yada cilasız her yıkama ilk uygulamanın geriye dogru bitişiniin bir başlangıcı. Eee sonlara yaklaştıkça bu mucizevi özellikle son zamanların nano teknoloji şampoo ları kullanmak ta bir tecrübe. Ayrı bir zevk. Hiç sevmem diyenede ölüyorum kullanmazsam diyenede saygım sonsuz.

Bazen insan farklılık arar bu farklılığın varlıgı bile çok degerli aslında. Hiçlik en zoru kanımca. Buda o kulvarda bir ürün grubu bence.