şimdi mail attım resimleride ekledim ege abinin resimleride koydum abi mail yolladım eksik olduğunu falan yok yazdım gelecek cevabı bekliyorum eğer ki olumsuz bi yorum alırsam direk iade ederim önemli olan miktar değil benim için güven meselesi şuan
@Atocan@ege bir ürün gırtlak dolu bir üründe de fazlaca pay bırakılmış. Sanki ikisinin ortası olması gerek. Burada az olan ambalaj kadar gırtlak dolu olan da şaşırtıcı geldi bana. Aldığım her üründe bir miktar pay bırakıldığına şahit oldum. Hayırlı olsun bu arada.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Atocan@ege bir ürün gırtlak dolu bir üründe de fazlaca pay bırakılmış. Sanki ikisinin ortası olması gerek. Burada az olan ambalaj kadar gırtlak dolu olan da şaşırtıcı geldi bana. Aldığım her üründe bir miktar pay bırakıldığına şahit oldum. Hayırlı olsun bu arada.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@_CaN_ mail attım cevap bekliyorum daha olmadı ölçülü bir kap alıp ölçecem eksik olursa bombardıman yaparım onlara mesele güven yoksa 20 30 ml önemli değil
Cevizi V1'i sağ olsun @_CaN_ hocam Eskişehire geldiğinde getirmişti. V2'yi bugün teslim aldım. @Pro adminime ürünün kargo ve teslimat sürecinde gösterdiği ilgi için çok teşekkürler. Ceviz V1 ve V2 de emeği geçen herkese teşekkürler.
@_CaN_ mail attım cevap bekliyorum daha olmadı ölçülü bir kap alıp ölçecem eksik olursa bombardıman yaparım onlara mesele güven yoksa 20 30 ml önemli değil