Stokları Serelim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
attığınız resimdeki gibi ağzı tam kapalı ürünün açılmamış oynanmamış çatlak patlak akma falanda yok abi :dusun:
Demek ki firma artık içine daha az dolduruyor. Benim 2. Resimde görülüyor dolulugu. Bi sorun yoksa yapıştırın gitsin o vakit.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Demek ki firma artık içine daha az dolduruyor. Benim 2. Resimde görülüyor dolulugu. Bi sorun yoksa yapıştırın gitsin o vakit.
azlık çokluk sorun değilde abi işin içinde çakallık olmasın abi tam boy çekilmiş bi resim atarmısın sana zahmet biraz araştırayım bu işi :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün miktarı bana da az geldi, hatta bir miktar kullanıpta resim çektin sandım.
şimdi mail attım resimleride ekledim ege abinin resimleride koydum abi mail yolladım eksik olduğunu falan yok yazdım gelecek cevabı bekliyorum eğer ki olumsuz bi yorum alırsam direk iade ederim önemli olan miktar değil benim için güven meselesi şuan

someone

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan @ege bir ürün gırtlak dolu bir üründe de fazlaca pay bırakılmış. Sanki ikisinin ortası olması gerek. Burada az olan ambalaj kadar gırtlak dolu olan da şaşırtıcı geldi bana. Aldığım her üründe bir miktar pay bırakıldığına şahit oldum. Hayırlı olsun bu arada.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan @ege bir ürün gırtlak dolu bir üründe de fazlaca pay bırakılmış. Sanki ikisinin ortası olması gerek. Burada az olan ambalaj kadar gırtlak dolu olan da şaşırtıcı geldi bana. Aldığım her üründe bir miktar pay bırakıldığına şahit oldum. Hayırlı olsun bu arada.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mail attım iki resimde altına eklendi neden olduğunu sordum bakalım ne cevap verecekler
teşekkür ederim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Biten Menzerna 400’ün yerine Yeşil Seri 400 geldi. İlk izlenim olarak ürün kokusuz, çizik performansını göreceğiz.

Uzun süredir SARP ‘ı merak ediyordum, Autokit’ de muadiliymiş galiba bir alıp deneyeyim dedim. 15 lira :p

Hayırlı olsun, yeni 400 incelemesi bekliyoruz.
Aıtokit aynı diyende var, değil diyende. Bakalım sizin yorumunuz nasıl olacak.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 5590
Horizon aş katkılarıyla yeni ürünüm geldi :)
Eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlanıyor. İlk fırsatta temizlik yapılacak. Bu arada secho muz var artık ama cevizimiz yok.:) Ekli dosyayı görüntüle 5591
Biten Menzerna 400’ün yerine Yeşil Seri 400 geldi. İlk izlenim olarak ürün kokusuz, çizik performansını göreceğiz.

Uzun süredir SARP ‘ı merak ediyordum, Autokit’ de muadiliymiş galiba bir alıp deneyeyim dedim. 15 lira :p

İyi günlerde kullanın yeni stoklarınızı :alisveris:

Bu arada endurancenin seviyesi bana da az geldi :saskinn:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@_CaN_ mail attım cevap bekliyorum daha olmadı ölçülü bir kap alıp ölçecem eksik olursa bombardıman yaparım onlara mesele güven yoksa 20 30 ml önemli değil

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@_CaN_ mail attım cevap bekliyorum daha olmadı ölçülü bir kap alıp ölçecem eksik olursa bombardıman yaparım onlara mesele güven yoksa 20 30 ml önemli değil
Kesinlikle öyle. Hiç birimiz 20+30 ml yi dert edecek insanlar değiliz ancak niyet çok önemli burada.