Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 5598
horizon aş ılımlı ve olumlu bir dönüş yaptı benim için önemli olan zaten güvendi firma kalitesini benim için kanıtladı bu verilen cevap bile yeterliydi bilginize :)
@ege @onurçiko @_CaN_
yani bu mail ürünün eksik oldugunu kabul etmeleri demek oluyor. burayla bir alakası yok anladıgım kadarıyla. fabrikada ürütim bandında yeni dolum ayarı bu ölçü olmalı. bu ölçekte bir azaltma birimiyle dolum çok büyük bir kar demek oda ayrı bir konu.
nediyelim yapacak birşey yok. güven sarsmaktan başka birşey degil.
tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ceviz icin secho geldi çok sevdim baya kaliteli fiyatına göre çok üstünmüş tabi ki hemen stickerlari sokup ipa ile sildim
Uygulama yapacağım bir araç icin slopes seramik
Ekli dosyayı görüntüle 5613
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Benim secho da geçen gün geldi gerçekten güzel. Cevizde sağolsun @ffsahin elindeki ürünü benimle paylaştı daha ceviz konusu açılmamıştı. Şimdi yolda
Yani ceviz - secho ve ben hep ayrı yerlerdeyiz. Üçümüz buluşmayı bekliyoruz. :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ceviz icin secho geldi çok sevdim baya kaliteli fiyatına göre çok üstünmüş tabi ki hemen stickerlari sokup ipa ile sildim
Uygulama yapacağım bir araç icin slopes seramik
Ekli dosyayı görüntüle 5613
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Cevizin köpük kabiliyeti iyi olmadığından sechoyu modifiye etmeden çok güzel iş görüyor :hava:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Gyeon rim jant seramiği çeyize eklendi, ilk kullanımı yaptım video gelecek kullanmak ciddi anlamda çok rahat kokusu naneli gibi diğer seramikler gibi rahatsız etmiyor. Satıcı 2 araç çok rahat yaparsın dedi ben tarttım kullanmadan önce ve sonra hesabıma göre 6-7.5 ml arası harcamışım
8955EB4C-827A-4AC1-8EEE-2303795A833F.jpeg

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Gyeon rim jant seramiği çeyize eklendi, ilk kullanımı yaptım video gelecek kullanmak ciddi anlamda çok rahat kokusu naneli gibi diğer seramikler gibi rahatsız etmiyor. Satıcı 2 araç çok rahat yaparsın dedi ben tarttım kullanmadan önce ve sonra hesabıma göre 6-7.5 ml arası harcamışım
Ekli dosyayı görüntüle 5621
Hayırlı olsun

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ