Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
2sini kıyaslarsan referans olur çok kişi fırça arıyor hep jant için uygun fiyata. Hatta mavi mjjc de sen kullandın diye hatırlıyorum Onur 3ünü de kıyaslamış olursun fikirlerin önemli forum için. Selametle davlumbaza janta fısıldayan detaycı. ;)
Mjjc yok, ikisinin arasından bu daha uzun diye bunu seçmiştim. Bence iyide bir tercih yapmışım ilk izlenim olarak.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ekli dosyayı görüntüle 5808
Ekli dosyayı görüntüle 5809
Ekli dosyayı görüntüle 5810
Tosbayı kullandım bugün, rütin temizlikte iş yapar yoğun kirli bölgelerin temizliğine uygun değil. Camlarda denemedim, yerın denerim.
Fırça hoşuma gitti, kılları yumuşak, uç koruması ve metal koruması oldukça kaliteli. Ergonomik bir yapısı var. İnşallah uzun ömürlü çıkar.
Abi bu fırçaların daha küçüğünü bi türlü bulamıyorum varmıdır acaba? Benim jantlara imkansız girmez 20 kollu jant

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
Tıklayınca AliExpress ana sayfasını gösteriyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
aynı durum bende de oluyor.
aliexpress linklerini basılı tutup safari veya chrome’da açtığımda ancak o zaman düzgün görüntüleyebiliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Youtubedan baktım şimdi o fırçaya boyutu sizinkiyle hemen hemen aynı. Bide kılları serte benziyor sizin aldığınız daha iyi. Olmazsa bende alıp bi deniyim girer diyor @nuriksari. Nefret ediyorum şu jantlardan :confused:
Bende girer diye tahmin ediyorum. Bakayım başka birşey denk gelirse atarım yine.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Youtubedan baktım şimdi o fırçaya boyutu sizinkiyle hemen hemen aynı. Bide kılları serte benziyor sizin aldığınız daha iyi. Olmazsa bende alıp bi deniyim girer diyor @nuriksari. Nefret ediyorum şu jantlardan :confused:
O fırçanın özelliği ve amacı sizinki gibi jantlarda pratiklik sağlamak kaynaklıdır. Motor kısmında da incecik alanlara girer çünkü kılları esner bir çapı yok sabit. Youtube dan Ez Detail veya Speedmaster diye videoları izlerseniz kafanızda daha iyi canlanır.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
5 cm miş çapı benim jantta iyi olabilir yazdım kenara bakıcam hocam sağolun
O fırçanın özelliği ve amacı sizinki gibi jantlarda pratiklik sağlamak kaynaklıdır. Motor kısmında da incecik alanlara girer çünkü kılları esner bir çapı yok sabit. Youtube dan Ez Detail veya Speedmaster diye videoları izlerseniz kafanızda daha iyi canlanır.
tmdır bi araştırıyım hocam onları

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
IMG_20190215_065808.jpg
Carrefour Fiber Ovucu 3'lü #30000892 | CarrefourSA
US $5.54 | 6 Pcs Ağır sprey tabancaları Çiçek Saç Püskürtücü Ev Temizleme Meme Bahçe Sulama Memeleri Yedek için 28/400 Şişe
US $5.54 |6Pcs Heavy Duty Trigger Sprayers Flower Hair Sprayer Home Cleaning Nozzle Garden Watering Nozzles Replacement for 28/400 Bottles-in Sprayers from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group
US $0.76 30%OFF | FORAUTO Yıkama Aracı Plastik Saplı Oto Bakım için Araba Balmumu cilalama süngeri Temizlik Köpük Tutucu Araba-şekillendirici Lehçe Ped Kolu
US $0.77 29% OFF|FORAUTO Washing Tool Plastic Handle Auto Care for Car Wax Polishing Sponge Cleaning Foam Gripper Car styling Polish Pad Handle-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Oto Araç İçi Koltuk Temizleme Fırçası Tırnak Yaka Fırçası Plastik - n11.com
Ped tutacağı resimlememişim ama ince etli ilk düşmede gidecek gibi

Kalabalık olanlar numunelik

Sprey başlıkları kimyasala dayanıklı olduğunu düşünmüyorum, biri çalışmıyordu zaten :rolleyes:. Zayıf bir atımı var emil hortumunun çapı küçük, büyük ihtimalle içindeki mekanizma da küçük o yüzden zayıf bence. Ortalık kwazarken bu niye dersen ben bunu taaaaaa 11.11 de 2küsür dolara sipariş etmiştim hatta tartışmadan parasını bile geri aldım ama geçen hafta çıktı pttde ki eleman abi rafların altına kaçmış dedi:eek:. Hadi bakalımo_O

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bugün çeyizi düzgün tutalım diye dolap yaptırdım ufak tefek eksikleri var aklima gelen yerlere havlu ve bez azmak icin tutamac taktim.. pazartesi raflari takacam sonrasında kullanima hazır bitmis halinide güzelce fotoğraflarım :deli: Ekli dosyayı görüntüle 5837
kilitli olması (asma) iyi olmuş. içerde server yatıyor zahir . çok pahalandı ürünler çokk. en güzeli kilit altına alamak.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Temmuz ortasi 2 hafta Antalyada olucam insallah…….bir yolunu buluruz insallah.

EDIT: Agzima aci biber süreyim.....yanlis bilgi vermisim. Orange Baby ve Silverback Twisted Pile deyil.Sadece Black Hole Twisted Pile
Temmuz ortası bizde mi Antalya'ya gitsek :) :)