Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,681
ürünler çok güzel . dirt trap için verdigim linkteki ürünü almışsınız güzel fırsattı kendi sitesinde bile 85 tl. @Polonur beye önermiştim tercih etmemiş galiba o. set almış.birde bence yeşil yeşil ayrı bir güzel .
bol detaylı güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.
Evet tercih etmedim fiyat hesabı yaptım set almanın hem kullanım hem de fiyat açısından daha cazip olduğunu keşfettim. Sizin dediğiniz şekide yapsa idim:

N11-Dirt trap: 65 tl
Kimyasaladamlar-Kova:65 tl+12.5 tl(kargo)
Kapaksız toplam fiyat: 142.5 TL

Ben direkt set aldım kimyasaladamlardan havale ile:

Kova-kapak-dirt trap: 154 tl+12.5 tl(kargo)
Toplam fiyat: 166.5 tl

Arada 24 tl fark var böylece mühürlü kapağım da olmuş oldu. Benim işin kapak da önemli çünkü ürünü ikinci kattan dökmeden indirmek ve bazen akşamdan kapalı içi su dolu şekilde arabanın bagajına bırakacağım ki sabahki yıkamada ağırlık yapmasın temiz hazır şekilde arabada beklesin.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Flexipad leri deneyip bilgilendirir misin? İyi dersen deneyeyim
Suan sadece turuncuyu deneyebildim abı, coarse ile çalıştım hemen hemen tüm çizikleri aldı turuncuyu kesinlikle tavsiye ederim. Kuzu olan hologram bırakıyor tabi ki ama temizlik kolay ve hologrami belli belirsiz bırakıyor 1000 lumenle bakınca sadece matlık var yüzeyde. Digerlerini denedikçe yazarım

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Evet tercih etmedim fiyat hesabı yaptım set almanın hem kullanım hem de fiyat açısından daha cazip olduğunu keşfettim. Sizin dediğiniz şekide yapsa idim:

N11-Dirt trap: 65 tl
Kimyasaladamlar-Kova:65 tl+12.5 tl(kargo)
Kapaksız toplam fiyat: 142.5 TL

Ben direkt set aldım kimyasaladamlardan havale ile:

Kova-kapak-dirt trap: 154 tl+12.5 tl(kargo)
Toplam fiyat: 166.5 tl

Arada 24 tl fark var böylece mühürlü kapağım da olmuş oldu. Benim işin kapak da önemli çünkü ürünü ikinci kattan dökmeden indirmek ve bazen akşamdan kapalı içi su dolu şekilde arabanın bagajına bırakacağım ki sabahki yıkamada ağırlık yapmasın temiz hazır şekilde arabada beklesin.
en iyisini yapmışsınız. benim siz tercih etmemişsiniz demem bana daha önce sordugunuzda hatırladıgım kadarıyla yamaçlardan aldıgınız grid guard lara degişim yapacagınızı beya etmeniz onların yerine bu dirt trap ları alabileceginizi söylememden.
yoksa size zaten herkes set alın demişti bende dahil. en azından bir durulama kovanız için demiştimaltını çizerek. neyse sonuç önemli.
güzel günlerde kullanın zararın neresinden dönerseniz kar. iyi detaylar.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
en iyisini yapmışsınız. benim siz tercih etmemişsiniz demem bana daha önce sordugunuzda hatırladıgım kadarıyla yamaçlardan aldıgınız grid guard lara degişim yapacagınızı beya etmeniz onların yerine bu dirt trap ları alabileceginizi söylememden.
yoksa size zaten herkes set alın demişti bende dahil. en azından bir durulama kovanız için demiştimaltını çizerek. neyse sonuç önemli.
güzel günlerde kullanın zararın neresinden dönerseniz kar. iyi detaylar.
Teşekkürler. Gene söylüyorum set almak aklımda yoktu grit guardlar elimde patlamasaydı ve çift kova tekniğinde ısrar etseydim set almayacaktım zaten 330 tlyi buluyor çünkü fiyat yazık günah. Gritler evdeki 4 adet kovaya da uymayınca geri iade ettim ya da ona göre bir kova uyduracaktım ara bul derdi uğraşmadan set aldım çıktım fiyat olarak yüksek olsa bile. Dirt trap alsaydım gene aynı problemi yaşayacaktım kova ara bul vs. En azından tek bir kova seti almışken en iyisini aldım ömürlük. Ama çift deseydin gücüm yetmezdi tabi.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkürler. Gene söylüyorum set almak aklımda yoktu grit guardlar elimde patlamasaydı ve çift kova tekniğinde ısrar etseydim set almayacaktım zaten 330 tlyi buluyor çünkü fiyat yazık günah. Gritler evdeki 4 adet kovaya da uymayınca geri iade ettim ya da ona göre bir kova uyduracaktım ara bul derdi uğraşmadan set aldım çıktım fiyat olarak yüksek olsa bile. Dirt trap alsaydım gene aynı problemi yaşayacaktım kova ara bul vs. En azından tek bir kova seti almışken en iyisini aldım ömürlük. Ama çift deseydin gücüm yetmezdi tabi.
bu kovalara uyma sorunu kova arama bulma gibi sorunlar daha önce tecrübeyle sabit - şahitlikle tanık olarak ögrenilmiş oldugu için zaten set en mantıklısı diyoruz. yine dedigim gibi hiç olmamasından bir tane olması herzaman iyidir. hayırlısı olsun.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
ürünler çok güzel . dirt trap için verdigim linkteki ürünü almışsınız güzel fırsattı kendi sitesinde bile 85 tl. @Polonur beye önermiştim tercih etmemiş galiba o. set almış.birde bence yeşil yeşil ayrı bir güzel .
bol detaylı güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.
Teşekkür ederim abi sağolasın , 1 gün daha dursam yüzde 5 daha indirimli alabilirmişim :D . Bende set mi alsam diye düşünüyodum ama kovalarım iş görüyor diye vazgeçtim. Dirt trap üzeri grit guard koyarak kullanacağım.
Hayırlı olsun. Yeni ürünler ateş ediyor ;)
Teşekkür ederim :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Aliexpressten iki hafta önce sipariş ettiğim sarı uygulama pedleri geldi. Tahmin ettiğimden hızlı geldi şaşırdım.

Bu pedleri araç iç plastik aksam ve torpido için koruyucu ürün uygulamasında ve araç dış boya yüzeyinde sıradan wax uygulamalarında kullanacağım.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliexpressten iki hafta önce sipariş ettiğim sarı uygulama pedleri geldi. Tahmin ettiğimden hızlı geldi şaşırdım.

Bu pedleri araç iç plastik aksam ve torpido için koruyucu ürün uygulamasında ve araç dış boya yüzeyinde sıradan wax uygulamalarında kullanacağım.

Hayırlısı olsun, ürünün kalınlığı hk. bilgi verebilir misiniz? Çok ince gibi geliyor bana. İnce olduğu zaman rahat çalışamıyorum, pade ürünü döktükten sonra yüzeyi iyice kayganlaşıyor, düşürüyorum hep :D

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayırlısı olsun, ürünün kalınlığı hk. bilgi verebilir misiniz? Çok ince gibi geliyor bana. İnce olduğu zaman rahat çalışamıyorum, pade ürünü döktükten sonra yüzeyi iyice kayganlaşıyor, düşürüyorum hep :D
İnce değil daha önce meguiars ped kullanıyorum o pedlerden bile daha kalın duruyor. Bence fiyat açısından çok iyi 7 tlye 12 ped çok iyi, beğendim pedleri.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İnce değil daha önce meguiars ped kullanıyorum o pedlerden bile daha kalın duruyor. Bence fiyat açısından çok iyi 7 tlye 12 ped çok iyi, beğendim pedleri.
Bende aliexpress ten almıştım bu pedlerden ama meguiars pedlere göre için boş ve hafif gibi geldi bana. Aldığınız linki paylaşabilir misiniz?

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Madem ince değil, link alalım :)

Bende aliexpress ten almıştım bu pedlerden ama meguiars pedlere göre için boş ve hafif gibi geldi bana. Aldığınız linki paylaşabilir misiniz?
Şimdi detaylı inceleme fırsatım oldu eve gelince. Meguiars ped ile kalınlığı neredeyse aynı gibi ama ffsahin dediğin gibi meguiarsa göre içi biraz boş gibi ama bana yarar yine de 12 tane kullan at

TRY 7.43 44% İndirim | VORCOOL 12 Adet 10 CM Sarı Ağda pasta cila Köpük Sünger Aplikatör Pedleri Arabalar Araç Cam Temiz
US $1.4 43% OFF|VORCOOL 12Pcs Waxing Polish Wax Foam Sponge Applicator Pads Cars Vehicle Glass 10CM Yellow Clean Sponge Cleaning Tool Car Care-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Güzel günlerde olsun. Ben bu kenarları sıcak presle kapatılmış uygulama pelerini hiç önermiyorum boyalı yüzeylerde. Özellikle ucuz üretim olanlarda bu kısımlar daha sert. Kullanım esnasında baskı sonucu köşeleri dönüyor ve o kenarlar birer jilet kıvamı alıyor. Çizik kaçınılmaz oluyor. Çizilmeye ek yerlerde kullanın.