Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #2,761
Çinli 20 tl, bu 100 tl. Kalitesi bu fiyat farkına değer mi. Onu demek istedim.
Demek istediğim tam da buydu zaten 5 katı fark yaratacak bişey var mı yoksa akıbeti Gyeon pastalar gibi mı olacak takipteyim. Emojilerim gözükmemiş bir önceki mesaj da ondan anlatım eksik geçmiş olabilir.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende de ilk kullanımda parçalandı çok zorlamamak gerek. Dolphin extra kalın diyor belkide daha dayanıklıdır :D
Beybiye göre daha kalın hocam, zaten ürüne dokunduğunuzda bile anlıyorsunuz, bugüne kadar dolphin hiç parçalayamadım ama beybi için parçalamadan biten uygulamam olmadı desem yalan olmaz herhalde...

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Baby bende tavsiye etmiyorum. İşim gereği sürekli kullanıyorum ama satın almacıya anlatamadım derdimi. Her hafta inatla aynı ürünü getiriyor. Dolphini denemekde fayda var

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Videosunu bekleyenler için umarım faydalı olur.

Bence gayet güzel yıkama işini halletmişsiniz hiç başka bir şeye bakmaya gerek yok artık, bu ürün gayet ideal şarzlı olması çok çok iyi. Peki tavandaki kalıntıları nasıl alıyor bir sıkıntı yok değil mi benim plant mate pompa ile bir tek tavanı iyi alamadım diğer yerlerde sıkıntı olmadı.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnşallah yanılırım ama bu makina sizi üzer gibi.
işimi gördü, üzmedi :)
Arabaya ve makinaya maşallah. Ürün beklediğimden daha fazla performans sergiliyor gibi. Sizin yorumunuz nedir ?
Hocam teşekkür ederim. Basınç yeterli, kullandığınız şampuan çok yoğun olursa durulama biraz uzun sürebiliyor fakat tertemiz olana kadar yetiyor. Pişman etmedi beni. damacana ile su taşımaktansa dolu bir fontus yeterli oluyor. Eğer jant filan da yıkar detaylarım derseniz bir 10lt su da yanınıza almanız fazlasıyla yeterli olur.
Bence gayet güzel yıkama işini halletmişsiniz hiç başka bir şeye bakmaya gerek yok artık, bu ürün gayet ideal şarzlı olması çok çok iyi. Peki tavandaki kalıntıları nasıl alıyor bir sıkıntı yok değil mi benim plant mate pompa ile bir tek tavanı iyi alamadım diğer yerlerde sıkıntı olmadı.
Yıkamaya tavandan başlıyorum, araç yüksek olmadığı için durulamada sıkıntı olmuyor. Sıralı bir şekilde gidince akan su zaten aracın yanlarından akıyor ve durulamada işe yarıyor. Şampuan çok yoğunsa durulama işi biraz uzayabiliyor.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
işimi gördü, üzmedi :)

Hocam teşekkür ederim. Basınç yeterli, kullandığınız şampuan çok yoğun olursa durulama biraz uzun sürebiliyor fakat tertemiz olana kadar yetiyor. Pişman etmedi beni. damacana ile su taşımaktansa dolu bir fontus yeterli oluyor. Eğer jant filan da yıkar detaylarım derseniz bir 10lt su da yanınıza almanız fazlasıyla yeterli olur.

Yıkamaya tavandan başlıyorum, araç yüksek olmadığı için durulamada sıkıntı olmuyor. Sıralı bir şekilde gidince akan su zaten aracın yanlarından akıyor ve durulamada işe yarıyor. Şampuan çok yoğunsa durulama işi biraz uzayabiliyor.
Bir de ön yıkama da yaparsanız o haznesi yeterli gelmez yanında yedek su da bulundurmak gerekiyor

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bir de ön yıkama da yaparsanız o haznesi yeterli gelmez yanında yedek su da bulundurmak gerekiyor
Ön yıkama yapılacaksa dediğiniz gibi extra su gerekir. Araç çok kirli değildi, kwazarla VP ANFS sıktım, duruladım. Akabinde çift koya yapacak olursam 10 lt daha şart.