Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #2,801
Sık kullanılanlarda ekli hocam. :) Sizden esinlenerek yapmıştım zaten. Okuyalı epey oldu gerçi ama. Karışmış dediğiniz neresi açabilirmisiniz.:dusun:

Köpük için 5lt ve jantlar için 1ltlik olanları kullanıyorum. Bunu kuş pisliği temizliği, yola çıkmadan önce gerekirse cama su sıkmak gibi durumlar için kullanmayı düşündüm. Hatta arıtılmış su ile yıkama sonrası ilave durulama olurmu bi deneyim diyorum. Zor olacak ama bi deneyeceğim.
uç kısmını japonla yapıştırmışsınız nazulu . eski metal uçlu pompalarda böyle yapıyorduk. şimdi bu pompalar uç kısınlarına nazulu zaten alıyor. o kırmızı meme çıkıyor yerine nazul takılıyor. karışmış dememden kastım bu.
köpük için degiştirilmiş modifikasyon pompa iç basınç delik borudan dolayı yeterli basınç atımını yapamaz. iç hortumu yeniden degiştirmek gerekli .
yani elinizde yoksa ters çevirin delik aşagıda kalsın o vakit çalışır.

kişisel olarak sizi nasıl tatmin ediyorsa öyle kullanın tabi .
kuş pisligi demişsiniz. böyle bir sorun yaıyorsanız.
Hızlı Soru - Cevap

ek link.
Turtle Wax Zift & Böcek Temizleyici 500 Ml - n11.com

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
uç kısmını japonla yapıştırmışsınız nazulu . eski metal uçlu pompalarda böyle yapıyorduk. şimdi bu pompalar uç kısınlarına nazulu zaten alıyor. o kırmızı meme çıkıyor yerine nazul takılıyor. karışmış dememden kastım bu.
köpük için degiştirilmiş modifikasyon pompa iç basınç delik borudan dolayı yeterli basınç atımını yapamaz. iç hortumu yeniden degiştirmek gerekli .
yani elinizde yoksa ters çevirin delik aşagıda kalsın o vakit çalışır.

kişisel olarak sizi nasıl tatmin ediyorsa öyle kullanın tabi .
kuş pisligi demişsiniz. böyle bir sorun yaıyorsanız.
Hızlı Soru - Cevap

ek link.
Turtle Wax Zift & Böcek Temizleyici 500 Ml - n11.com
Teşekkür ederim ilginize :)
1ltlik olanı dediğiniz gibi yapmıştım ama ondada biraz bıçakla oyma kesme yapmam gerekmişti ama buna sığmadı. Nozul biraz büyük sanırım.

Deliği kapattım dediğiniz gibi. Kendi borusunu kesip esnek hortumu deliği kapatacak şekilde geçirdim. İlerde köpük atmak istersem esnek hortumu kaydırmam yetecek diye düşünüyorum.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
@TheVauxhall beyefendiden aldığım Klin Korea Large Duo ve Green Monster'i stokugumuza ekledim. Kurulana havlusunun ilk intibasi 10uzerinden10, ürün üzerinden ahkam kesecek degilim herkesin malumu ama Vauxhall Bey'in ilgisi ve ticaretine yorum yapacak olursam 10uzerinden11. Bu vesile ile de kendisiyle tanışmış olduk. Herkese güzel kirlenmeler dilerim :) IMG_20190304_211208.jpg

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@TheVauxhall beyefendiden aldığım Klin Korea Large Duo ve Green Monster'i stokugumuza ekledim. Kurulana havlusunun ilk intibasi 10uzerinden10, ürün üzerinden ahkam kesecek degilim herkesin malumu ama Vauxhall Bey'in ilgisi ve ticaretine yorum yapacak olursam 10uzerinden11. Bu vesile ile de kendisiyle tanışmış olduk. Herkese güzel kirlenmeler dilerim :) Ekli dosyayı görüntüle 6782
İyi günlerde kullanın. Bende memnun oldum sizinle tanıştığıma Emrah hocam.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kwazar ile vp anfs sıktım, 5 dk sonra duruladım.

Durulama sonrası da boyle.

Birde af finale ile gezdim.

Üşenmekten jant lastk işine bakamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu rengi seveceğim hiç aklıma gelmezdi. Gerek tonu olsun gerek ara. ile uyumu olsun. Beğendim cidden :D

İyi günlerde kullanın. Ellerinize sağlık.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Merhaba, ürünün linkini atabilir misiniz?
TRY 104.98 40% İndirim | Araba Yıkama Pompası yüksek basınçlı yıkayıcı Güç Pompası Sistemi Kiti DC 12 V 130PSI Ev Araba Yıkama Çamaşır Makinesi
US $19.19 40% OFF|Car Washer Pump high Pressure Washer Power Pump System Kit DC 12V 130PSI Household Car Washer Washing Machine -in Car Washer from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Çok geç gördüm kusura bakmayın

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
TRY 104.98 40% İndirim | Araba Yıkama Pompası yüksek basınçlı yıkayıcı Güç Pompası Sistemi Kiti DC 12 V 130PSI Ev Araba Yıkama Çamaşır Makinesi
US $19.19 40% OFF|Car Washer Pump high Pressure Washer Power Pump System Kit DC 12V 130PSI Household Car Washer Washing Machine -in Car Washer from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Çok geç gördüm kusura bakmayın

Olsun önemli değil. Bu 80w lık pompanın istediği akım 6.5 ampermiş. Bide 60w olan modeller var onlar 5 amper istiyor. Acaba benim çakmaklık 6.5 amperi kaldırabilecek mi. Arabanın kitapçığını biraz kurcalamam lazım :)

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Olsun önemli değil. Bu 80w lık pompanın istediği akım 6.5 ampermiş. Bide 60w olan modeller var onlar 5 amper istiyor. Acaba benim çakmaklık 6.5 amperi kaldırabilecek mi. Arabanın kitapçığını biraz kurcalamam lazım :)
Elektrik bilgim çok yok fakat linea model aracımda çalıştırmadan kontak açıp denedim 5lt suyu boşalttım sıkıntısız bir şekilde. Sonrasında araç zorlanmadan çalıştı aküye de fazla bir yükü yok sanırım. Ama sigortalar kaldırır mı bilemem tabi :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elektrik bilgim çok yok fakat linea model aracımda çalıştırmadan kontak açıp denedim 5lt suyu boşalttım sıkıntısız bir şekilde. Sonrasında araç zorlanmadan çalıştı aküye de fazla bir yükü yok sanırım. Ama sigortalar kaldırır mı bilemem tabi :)

Ürün nasıl memnun musunuz?

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Ürün nasıl memnun musunuz?
Çevreden gelen delici bakışlar haricinde gayet memnunum aslında beklentiyi karşıladı. Bence tek eksiği tabancanın doğrusal ve sprey atış yapabilmesi. İleride perdeli atabilen bir tabanca alırsam daha da tatmin eder gibi :)