Stokları Serelim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #2,821

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
21miş bak doğru tahmin etmişim. Ama 15 diye almıştım, olsun artık yerli ama çine ürettirilmiş lhr 21 bozması var elimizde:of:
Kaşıntı tuttu hocam şunu sana zahmet bian önce test ediver okey dersen patlatayım bir tane yoksa DA flex falan hayal olacak o paralara bu tam bütçe dostu olur :):paraa:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam turtlewax ı ne amaçla kullanıyorsunuz, memnunmusunuz. Zift temizlerken leke bıraktı şeklinde yorum görünce (alışveriş sitesinde) vazgeçmiştim bunu almaktan. Sizin yorumunuz referans olur tabiki. ;)
Daha kullanmadım, bu ürünün piri @ege üstadım size gerekli açıklamayı yapacaktır. Ege'nin garajı konusunda ürün ile ilgili açıklamayı yapmıştı ama orada zift ile ilgili yorumu yok.

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Daha kullanmadım, bu ürünün piri @ege üstadım size gerekli açıklamayı yapacaktır. Ege'nin garajı konusunda ürün ile ilgili açıklamayı yapmıştı ama orada zift ile ilgili yorumu yok.
O yorumda kuş pisliği temizliğinde kullanıldığından dolayı sordum zaten:digidik:Yoksa soru çok saçma duruyor. Ege beyi bekleyelim o vakit.
Emojilerde süper bu arada.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
teşeekkürler @onurçiko .
@BlaJKeagle ürün alırken özellikle bizim detay ürünleri için olan yorumlara hiç bakmayın . 10 yaşından başlar 20 yaşına kadar dünyadan habersiz kişilerin bilgisiz yorumları havada uçuşur o bölümde.

ürün ben kuş pisligi için kullanıyorum. bu baglamda çok başarılı. hatta arkasında bırakın iz bırakmayı wax yapılmış gibi muhteşem bir kaygan ve temiz bir yüzey bırakıyor.

zift için yetersiz kaldıgını söyleyebilirim denemelerimde. zaten fiyat ortada. daha iyi ürünler mevcut zift için . zift işinde biraz eziyet yaratır.
daha önce geniş olarak açıkladıgım msj : umarım işinize yarar.
Hızlı Soru - Cevap

Son düzenleme:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
teşeekkürler @onurçiko .
@BlaJKeagle ürün alırken özellikle bizim detay ürünleri için olan yorumlara hiç bakmayın . 10 yaşından başlar 20 yaşına kadar dünyadan habersiz kişilerin bilgisiz yorumları havada uçuşur o bölümde.

ürün ben kuş pisligi için kullanıyorum. bu beyanda çok başarılı. hatta arkasında bırakın iz bırakmayı wax yapılmış gibi muhteşem bir kaygan ve temiz bir yüzey bırakıyor.

zift için yetersiz kaldıgını söyleyebilirim denemelerimde. zaten fiyat ortada. daha iyi ürünler mevcut zift için . zift işinde biraz eziyet yaratır.
daha önce geniş olarak açıkladıgım msj : umarım işinize yarar.
Hızlı Soru - Cevap
Teşekkür ederim. Çok faydalı oldu yorumunuz. Aslında şu an belli bir sorunum yok. Reçine, zift gibi sorunlarla karşılaşırsam elimin altında bulunsun maksat. Diğer adıyla kaşıntı.. :of:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkür ederim. Çok faydalı oldu yorumunuz. Aslında şu an belli bir sorunum yok. Reçine, zift gibi sorunlarla karşılaşırsam elimin altında bulunsun maksat. Diğer adıyla kaşıntı.. :of:
rica ederim . bulumdugum bölge neticesinde şu tarz Auto Glym Bird Dropping Wipes Incelemesi

sorunlarla bşarılı bir sonuç çıkartıyor. el benim bu arada.
reçine için sadece su diyoruz. hep @onurçiko katkılarıyla. .Reçine temizliği, Yıkama, Turtlewax wax and dry