Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Başkan daha ucuza bulunmuyor mu bir tık pahalı geldi bana
Aslında bundan önce bidon almıştım daha ucuza geliyor litre bazında. 11.85 TL gibi 500 ml
Evde de kullanıyorum
N11 de 10 TL ye kadar var lakin kargo işi bozuyor. Ben bunu shell den aldım. Bidonla farkı var mı diye.
Antibakteriyel Okyanus Ferahlığı Oda Spreyi 5 lt - GİZLİ BAHÇE
Üstad cavaplamış zati alternatif fiyatlar yakın olduğu ve bu ürünün az kullanıldığı göz önünde bulunursa
Gyeon Tar - Zift Böcek Temizleyici 500ml : DIŞ BAKIM ÜRÜNLERİ : www.boyassi.com
Bu üründe tercih edile bilir. Ben kullanmadım ama videolarda başarılı gözüküyor. Marka zati belli bir kalitede.

Son düzenleme:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Aslında bundan önce bidon almıştım daha ucuza geliyor litre bazında. 11.85 TL gibi 500 ml
Evde de kullanıyorum
N11 de 10 TL ye kadar var lakin kargo işi bozuyor. Ben bunu shell den aldım. Bidonla farkı var mı diye.
Antibakteriyel Okyanus Ferahlığı Oda Spreyi 5 lt - GİZLİ BAHÇE

Üstad cavaplamış zati alternatif fiyatlar yakın olduğu ve bu ürünün az kullanıldığı göz önünde bulunursa
Gyeon Tar - Zift Böcek Temizleyici 500ml : DIŞ BAKIM ÜRÜNLERİ : www.boyassi.com
Bu üründe tercih edile bilir. Ben kullanmadım ama videolarda başarılı gözüküyor. Marka zati belli bir kalitede.
başkan fark varmı 5 likle 500ml arasında sence birde bir bizim kullandığımız bakteri ve kötü koku önleyici enzym oudor gibi ürünlerle ilgili bir farklılık hissettin mi tahminim bu daha parfüm ağırlıklı bir ürün sanırım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
başkan fark varmı 5 likle 500ml arasında sence birde bir bizim kullandığımız bakteri ve kötü koku önleyici enzym oudor gibi ürünlerle ilgili bir farklılık hissettin mi tahminim bu daha parfüm ağırlıklı bir ürün sanırım.
Bidonla aynı. Fark yok. Vp nin ürünüyle farklı. Günlük kullanıma daha uygun az etkili bakteri için vp göre. Ama parfüm agırlıklı olması bunu doguruyor. Kişisel parfüm gibi etkili bu yüzden önce 500 ml alıp begeniye göre bidon degerlendirilirse daha mantıklı olur. Kişisel olarak agır gelebilir tabi farklı çeşitlerinde mevcut sitesinde koku adına.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Aşağı yukarı 1yıl önce süngerle felan araba yıkayan biriydim.:)
Ekli dosyayı görüntüle 6781
@TheVauxhall beyefendiden aldığım Klin Korea Large Duo ve Green Monster'i stokugumuza ekledim. Kurulana havlusunun ilk intibasi 10uzerinden10, ürün üzerinden ahkam kesecek degilim herkesin malumu ama Vauxhall Bey'in ilgisi ve ticaretine yorum yapacak olursam 10uzerinden11. Bu vesile ile de kendisiyle tanışmış olduk. Herkese güzel kirlenmeler dilerim :) Ekli dosyayı görüntüle 6782
Aliexpressten lastik temizleme fırçam gelmiş. Kılları baya sertmiş. Kiri yüzeyden iyi alır gibi düşünüyorum.

Valet pro black to the future geldii :dangeer: @ffsahin e teşekkürler. Ürünün değişik bi kokusu, norveçli balıkçıların kremine benziyor elime süresim geldi :komik:

Ekli dosyayı görüntüle 6829
Bugün emre beyden aldığım kl!n duo'm geldi

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarıda yarın ya da diğer gün seat ibiza mavi renk araçta deneyeceğim

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni ürünler geldi. Plastik parlatıcı hediyeniz için teşekkürler @Hobiotom
Ekli dosyayı görüntüle 6867
Hooppp cevizspor dan son dakika transferi fx5 :dangeer: gönderici ısparta da olunca içine lokum da koymuş saolsun, lokum un pudrası olduğu gibi secho ya yayılmış :komik:
Ekli dosyayı görüntüle 6868
Ekli dosyayı görüntüle 6879
@can26 teşekkür ederim kardeşim paketleme süperdi işletmene 5 yıldız verecem hızlı kargo ve özenli paketleme için :komik:
Hafta sonu gelsin CARNAUBA partisi :taraa:
17.50 TL bitmişti almışken paylaşayım dedim. Ürünü uzun zamandır kullanıyorum. En iyi özelliği bakteri oluşumunu engellemesi anti bakteriyel yani ve hava temizleyici olması. Kokusu rahatsız edici degil ve çok hafif. Tabi bu kişisel biraz. Kalıcılığı orta İzmir sıcağında tatmin edici.
Ekli dosyayı görüntüle 6881 Ekli dosyayı görüntüle 6882 Ekli dosyayı görüntüle 6883
Cümleten güle güle kullanın. Hepside Maşallah göz doldurucu ürünler :alkisss:hangisine ne yorum yazacam bilemedim.

@onurçiko @bugrahongul @Berkay @smtcglr @Atocan @ege @Ömer88 @kutaskullar @bilalyildirim @emboli @frkozdmr

@Atocan zymölü ufaktan kesiyordum ama arabanın ne zmn düzeleceğini bilmediğimden yazık olmasın mala demiştim. @can26 birde indirim yapınca iyi oldu severek, okşayarak parlatın:sicak:

@TheVauxhall ve @ffsahin yaptığı satışlardan aldığı dönütler ve iletişimleri içinde ayrıca tebrik ediyorum. Allah sayılarını artırsın ;)

@bugrahongul refinishlerin yorumlarını ve 50-50 lerini bol bol bekliyoruz;)

Toplu post oldu valla kusura bakmayın inşallah hata etmedik sayın adminlerim. Cümleten hayırlı cumalar ve Recep ayları:)

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Cümleten güle güle kullanın. Hepside Maşallah göz doldurucu ürünler :alkisss:hangisine ne yorum yazacam bilemedim.

@onurçiko @bugrahongul @Berkay @smtcglr @Atocan @ege @Ömer88 @kutaskullar @bilalyildirim @emboli @frkozdmr

@Atocan zymölü ufaktan kesiyordum ama arabanın ne zmn düzeleceğini bilmediğimden yazık olmasın mala demiştim. @can26 birde indirim yapınca iyi oldu severek, okşayarak parlatın:sicak:

@TheVauxhall ve @ffsahin yaptığı satışlardan aldığı dönütler ve iletişimleri içinde ayrıca tebrik ediyorum. Allah sayılarını artırsın ;)

@bugrahongul refinishlerin yorumlarını ve 50-50 lerini bol bol bekliyoruz;)

Toplu post oldu valla kusura bakmayın inşallah hata etmedik sayın adminlerim. Cümleten hayırlı cumalar ve Recep ayları:)
Toplu yorum iyi fikir :tesekkurr:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hem merak ettiğim ürünler hemde lazım olan ürünleri stoguma ekledim halı fırçasıda evdeki koltuklarda kullanmak icin aldim bakalım nasil bir sonuç verecek.
Ekli dosyayı görüntüle 6997
Güle güle kullanın güzel ürünler. Senin aracın renk güzeldi tam carnaubalı baharda geliyor derken Fusso görünce biraz şaşırdım. :) Güzel günlerde kullanın naçizane tavsiyem fussodan önce ultra glaze uygulamamanız yönünde çünkü Fusso esasen sealant dır ve azıcık da olsa çizik kapatıcı içinde vardır yani kendisinden önce uygulanan ürünü silme değilimdedir ve glazeler ile barışık değildir. Üstüne Authentic ya da carnauba wax uygulanabilir ki bana kalırsa en iyisi Fussoyu tek başına temiz yüzeye kışın uygulayıp dayanıklılığından faydalanabilirsiniz ama bahar ve yaz için parlaklığı az olduğundan çok tavsiye etmem.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çeyizimizin yeni ürünleri. @can26 vesile olduğu için teşekkürlerimi borç bilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 6981
Ekli dosyayı görüntüle 6994
Çinli padler, pek iyi değiller. Kullan at olur gibi. Gümrük falan istemediler.
Hem merak ettiğim ürünler hemde lazım olan ürünleri stoguma ekledim halı fırçasıda evdeki koltuklarda kullanmak icin aldim bakalım nasil bir sonuç verecek.
Ekli dosyayı görüntüle 6997
Güzel günlerde kullanın.

@Orçun fusso bir harika dostum, carpet bende bakınıyorum, birde gs

@onurçiko aynısından bende almıştım baya uyduruk malzeme hiç baskıya gelmiyor ve çok ürün emiyor