Stokları Serelim

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Güle güle kullanın güzel ürünler. Senin aracın renk güzeldi tam carnaubalı baharda geliyor derken Fusso görünce biraz şaşırdım. :) Güzel günlerde kullanın naçizane tavsiyem fussodan önce ultra glaze uygulamamanız yönünde çünkü Fusso esasen sealant dır ve azıcık da olsa çizik kapatıcı içinde vardır yani kendisinden önce uygulanan ürünü silme değilimdedir ve glazeler ile barışık değildir. Üstüne Authentic ya da carnauba wax uygulanabilir ki bana kalırsa en iyisi Fussoyu tek başına temiz yüzeye kışın uygulayıp dayanıklılığından faydalanabilirsiniz ama bahar ve yaz için parlaklığı az olduğundan çok tavsiye etmem.
Fusso biraz uygun fiyatlı olduğum için aldım haricinde valet pro mad wax duruyor yaz için glaze bir tanıdığımın aracı için kullanmak için aldım fuar aracına uygulamasını yapcam teşekkürler.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Fusso biraz uygun fiyatlı olduğum için aldım haricinde valet pro mad wax duruyor yaz için glaze bir tanıdığımın aracı için kullanmak için aldım fuar aracına uygulamasını yapcam teşekkürler.
Buradan paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden kolay gelsin bu arada VP Mad Wax da carnauba değil montan bazlıdır ama Fussodan iyi seçim olabilir aracınıza bu mevsimde. Sizi Kiwamiler Authenticler hatta Zymöller uygularken görmek isteriz o renge.... sevgiler

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Buradan paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden kolay gelsin bu arada VP Mad Wax da carnauba değil montan bazlıdır ama Fussodan iyi seçim olabilir aracınıza bu mevsimde. Sizi Kiwamiler Authenticler hatta Zymöller uygularken görmek isteriz o renge.... sevgiler
maalesef kalmadı son ürünü aldım :D elimde şu anlık başka wax yok ilerleyen zamanlarda dodo juice veya authentic eklemek istiyorum stoğuma :D

Ömer88

Usta Detaycı
Üye